fbq
Kotimaa
28.04.2021 21:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram
Temptation Island Suomi Juuso
TIS-Juuso avasi sanaisen arkkunsa shokkierostaan Vilmasta: Jouduin valitsemaan toksisen suhteen ja somen välillä
Kotimaa
28.04.2021 21:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram

Temptation Island Suomi -sarjan. 3. ja 5. tuotantokausilta tuttu Juuso Lehmusvyöry avautuu shokkierostaan Instagramissa.

Juuso ja Vilma Karjalainen ilmoittivat erostaan somessa huhtikuun alussa. Siinä vaiheessa kaksikko totesi, etteivät he tulisi avaamaan tulevaisuudessa eron taustalla olleita syitä julkisuuteen. 

Vilman puheiden perusteella hänellä ja Juusolla oli suuria näkemyseroja Vilmalle tärkeistä asioista. 

Lue myös: Temptation Island -pari Vilma ja Juuso: sokkiero - häät oli jo maksettu! "Ei merkitse mitään, vaikka antaisin mahdollisuuden"

Raottaa syitä eron taustalla

Nyt Juuso on päättänyt avata sanaisen arkkunsa. Mies julkaisi eilen tiistaina (27.4.) kuvan itsestään Instagram-tilillään, ja hän kertoo kuvatekstissä hieman erostaan Vilmasta. 

Juuso kirjoitti pitkän tekstin omista mielipiteistään koronapandemiasta sekä siitä, että häntä leimataan salaliittoteoreetikoksi.

Miehen mukaan hän oli lopulta joutunut tekemään vakavan päätöksen päättää heidän parisuhde. Juuson kirjoituksen perusteella hän leimaa entisen suhteensa Vilman kanssa toksiseksi.

Mulle annettiin vaihtoehto. Valita toksinen suhde, vai jatkaa näiden puhumista somessa, mä en vaan voi olla hiljaa. Tämä voi olla monen mielestä kusipäistä ja itsekästä, varsinkin kun meillä on yhteinen lapsi. Jos olet sitä mieltä, niin fine ole. Mut älä tule sitä mulle kertomaan, Juuso kirjoitti julkaisuun.

Vilman ja Juuson oli tarkoitus mennä naimisiin joulukuussa, mutta he joutuivat siirtämään hääsuunnitelmiaan koronapandemian takia. Heillä on yhteinen Nella-lapsi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @juusolehmusvyory

Palautevyöry

Mies sai palautevyöryn somejulkaisustaan. Monet seuraajat ilmaisivat omat mielipiteensä Juuson tekstistä. Lisäksi seuraajat kertoivat olevansa huolissaan Juusosta.

Siinä on asioita mitä sä tai kukaan ette tiedä eikä teidän tarvitse, se ei kuulu teille millään tavalla. Mä löin viimeisen naulan arkkuun sillä et sanoin miten asia on. En aio sanoa asiaan enempää. Joskus on vain repäistävä laastari pois että haava alkaa parantua itsestään, Juuso totesi yhdessä kommentissaan.

Lue myös: Nyt on tiukka mies! Temptation Island Suomesta tuttu Juuso esittelee treenituloksiaan - veti paastolla itsensä rutikuivaksi: "Ihan tyytyväinen oon"

Poisti kaikki yhteiskuvat 

Juuso ilmoitti myös tänään keskiviikkona (28.4.) poistaneensa kaikki yhteiskuvat Vilman kanssa omalta Instagram-tililtään.

- Oli aikamoinen työmaa poistaa profiilista kaikki vanhat kuvat exän kanssa. Nyt se urakka on tehty, ja uusi sivu kääntyy elämässä, Juuso kirjoitti videotarinaansa.

Lue myös: Raskaana oleva TIS-Vilma ja Juuso YouTubessa: Meillä on koronatartunta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @juusolehmusvyory

Tilaa Seiskan uutiskirje! »