fbqTIS-Jonna treffeillä tosi-tv-komistuksen kanssa! ”Minua on petetty joka suhteessa – olen todella mustasukkainen” | Seiska
Jonna Paakkinen

TIS-Jonna treffeillä tosi-tv-komistuksen kanssa! ”Minua on petetty joka suhteessa – olen todella mustasukkainen”

Kotimaa | 27.08.2021 16:01

Temptation Island Suomesta tuttu Jonna Paakkinen on mukana Seiskan Poredeitti-sarjassa, ja hän pääsi treffeille Ex on the Beach Suomi -ohjelmasta tutun Roope Kuusiston kanssa. Kaksikko kohtasi Villa Granden jacuzzin lämpimässä loiskeessa, ja keskustelun aikana Jonna kertoi parisuhdehistoriastaan.

- Olen seurustellut kolme kertaa, ja kaikki poikaystäväni ovat pettäneet minua. Olen ollut sinkkuna vuoden. Olen miettinyt, voiko se johtua minusta, miksi noin tapahtuu. Olen ollut aina todella mustasukkainen, enkä tiedä, onko se ajanut miehiä aina sinne, Jonna pohtii Roopelle.

Lue myös: Ex on the Beach -komistus kylvyssä OnlyFans-Jennan kanssa – rahakkaita tarjouksia: ”Jos jotain härskimpää haluaa laittaa”

Sinkkuna Jonnan ei ole tarvinnut miettiä pettymyksiä ja petetyksi tulemista.

- Nyt on ollut ihanaa, kun ei ole tarvinnut miettiä tuollaisia, koska olen ollut yksin. Haluaisin seurustella. Rakastan seurustelua, kun on se yksi ihminen, mutta ei sitä pakottamalla pidä.

Poredeitti Seiska.fi:ssä ja Seiskan Youtube-kanavalla perjantaisin. Kaikki julkaistut jaksot löydät täältä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!