fbqTimanttisessa tikissä! Renny Harlin, 62, pisti itsensä likoon Johanna-rakkaansa, 27, kisadieetin aikana: Joka aamu kuudelta salille | Seiska
Kotimaa
19.06.2021 10:17
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Renny Harlin
Timanttisessa tikissä! Renny Harlin, 62, pisti itsensä likoon Johanna-rakkaansa, 27, kisadieetin aikana: Joka aamu kuudelta salille
Kotimaa
19.06.2021 10:17
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Suomen kansainvälisesti tunnetuimpiin elokuvaohjaajiin lukeutuva Renny Harlin, 62, kunnioitti viime viikonloppuna läsnäolollaan Turku Fitness Classic -kisoja. Syykin oli selvä: Rennyn puoliso ja tuleva vaimo Johanna Harlin, 27, nousi lavalle kilpailemaan bikini fitnessin yli 169-senttisten sarjassa.

Porilaiskaunotar ylsi hienosti oman kilpasarjansa finaaliin, jossa jäi lopulta viimeiseksi. Kireässä kunnossa olleen tummaverikön lopullinen sijoitus oli 6:s.

Lue myös: Uskomaton kaunotar! Renny Harlinin uhkea puoliso Johanna, 27, säväytti bikini fitness -kisoissa – suutelukuvat suoraan Turusta!

– Loistavat fiilikset! Finaaliin pääsy oli tavoitekin. Johanna rakastaa tätä urheilua ja kilpailua. Hän on treenannut niin monta kuukautta tätä varten, Renny iloitsi tuoreeltaan kisan jälkeen.

– Rennyn vaikutus on ollut superiso! En olisi pystynyt tähän ilman häntä, Johanna kiitteli.

Lue myös: Uskoisitko tätä miestä 62-vuotiaaksi? Uhkea Johanna-rakas huokaili ihastuneena, kun Renny Harlin esitteli hauistaan – harkitsee osallistuvansa fitness-kisoihin!

Muiskis! Renny ei pelkästään ojentanut finalistipokaalia, vaan myös moiskautti Johannalle pusun.
Muiskis! Renny ei pelkästään ojentanut finalistipokaalia, vaan myös moiskautti Johannalle pusun.

Terveellistä elämää

Myös Renny pisti itsensä likoon rakkaansa kisadieetin aikana. Pariskunta paljastaa treenanneensa kuukausikaupalla yhdessä.

– Menemme joka aamu kuudelta salille treenaamaan yhdessä. Johanna tosin harjoittelee kymmenen kertaa kovemmin ja syö paljon vähemmän ja terveellisemmin kuin minä. Suon joskus itselleni pari pizzapalaa, joita Johanna vain nuuhkaisee, Renny nauraa.

Lue myös: Renny, 62, ja Johanna, 27, Harlin hehkuttavat satumaista onneaan: Luvassa taikahäät!

Umpirakastunut pari hehkuttaa terveellistä elämäntyyliään. Se on kuulemma parasta, mitä parisuhteelle voi tapahtua.

– Elämäntapamme on todella inspiroiva. Meillä on hyvä olo, nukumme hyvin ja heräämme pirteinä kuin peipposet. Treenin jälkeen meistä kummastakin tuntuu koko päivän niin hyvältä, Renny hehkuttaa.

Lue Rennyn ja Johannan rakkauden kesästä Seiska Klubista!

– Menemme joka aamu kuudelta salille, yhdessä treenaamisesta innostunut Renny paljastaa.
– Menemme joka aamu kuudelta salille, yhdessä treenaamisesta innostunut Renny paljastaa.