fbq
Paul on avaruusolento.

Tiesitkö? Yhdysvalloissa voi vakuuttaa itsensä UFO-sieppauksen varalta - sopimus kannattaa lukea tarkkaan!

Yhdysvalloissa jo tuhannet ihmiset ovat ostaneet itselleen vakuutuksen ufosieppauksein varalta. Fox Newsin Floridassa sijaitseva Saint Lawrence Agency-vakuutusyhtiö tarjoaa asiakkailleen suojaa monien yliluonnollisten tapahtumien varalta.

Facebook-ryhmä, joka yllytti ufoharrastelijoita rynnimään Area 51:een, meni taannoin viraaliksi ja saavutti miljoonayleisön. Sen jälkeen kiinnostus Saint Lawrence Agencyn vakuutuksia kohtaan on kasvanut räjähdysmäisesti.

Yhtiö tarjoaa joko rajoitettua tai kattavaa vakuutuspakettia ufosieppauksen varalta. Edullisimmillaan vakuutuksen ottaminen maksaa 19,95 dollaria, eli 17,90 euroa ja vakuutus kattaa sieppauksesta aiheutuneita vahinkoja jopa 10 miljoonaa dollariin (8,97 miljoonan euroon) asti. Kertamaksun jälkeen vakuutus on voimassa koko vakuutuksenottajan loppuelämän ja se korvaa muun muassa psykiatrisen hoidon.

Vakuutukseen kuuluu myös sarkasmisuoja, joka maksaa korvauksia ufosieppauksen uhrille läheisten ivasta aiheutuneesta henkisestä kärsimyksestä.

Yhtiön omistaja, Mike St. Lawrence, kertoo myyneensä noin 6000 ufovakuutusta sen jälkeen, kun hän lisäsi sen listoilleen vuonna 1987. Hän painottaa, että vakuutus sopii vain ihmisille, joilta löytyy huumorintajua:

- En yritä huijata ketään. En myy sitä asiakkaille, jotka eivät ymmärrä, että tämä on tehty kieli poskessa.

Korvausvaatimuslomakkeessa asiakkaalta tiedustellaan muun muassa ufon rekisterinumeroa sekä sitä, millainen eliömuoto asiakkaan on siepannut. Hakemukseen on liitettävä valokuvia sieppaajista sekä "valtuutetun" avaruusolennon allekirjoitus.

Tähän mennessä kaksi ihmistä on tehnyt korvausvaatimuksen ja yhdelle yritys on myöntänyt korvauksia. Sopimuksen pieni präntti tosin kannattaa lukea, sillä yhtiö maksaa korvaukset dollarin suuruisina erinä 10 miljoonan vuoden ajan!

St. Lawrence sanoo, että vaikka vakuutus on laadittu huumorimielessä, ihmiset suhtautuvat ufosieppauksiin aiempaa vakavammin:

- Kun aloitin, oli tämä useimpien mielestä täysin järjetön ajatus, mutta tänä päivänä sanoisin, että noin puolet ihmisistä uskoo, että sellaista voi tapahtua.

Muita yhtiön tarjoamia vakuutuksia ovat muun muassa reinkarnaatiovakuutus ja asteroidivakuutus.

Lähde: Fox News

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy