fbqTiesitkö tätä? Joalinin kanssa viihtyvä Julian Riikonen on valokuvannut läjäpäin suomalaisjulkkiksia - mukana myös Behm! | Seiska
Katso kuvat!
Behm

Tiesitkö tätä? Joalinin kanssa viihtyvä Julian Riikonen on valokuvannut läjäpäin suomalaisjulkkiksia - mukana myös Behm!

Kotimaa | 12.10.2021 21:22

Valokuvaajana ja Joalin Loukamaan poikaystävänäkin tutuksi tullut Julian Riikonen on tehnyt töitä lukuisten suomalaistaiteilijoiden kanssa.

Näyttelijänäkin kunnostautunut Julian on julkaissut omilla nettisivuillaan kattavan listan tekemistään töistä sekä valokuvista, joita hän on päässyt ottamaan.

Lue myös: Joalin Loukamaa bongattiin muuttopuuhissa: ex-Salkkarit-näyttelijä Julian Riikonen apuna – kuva!

Lue myös: Nyt se on virallista: Joalin Loukamaa ja Julian Riikonen vastasivat fanien parisuhdekysymyksiin - Joalin kutsui poikaystäväksi: "Pidin Julianin itsevarmuudesta"

Sivuilta löytyykin yllättäen liuta suomalaisia muusikoita. Heidän joukossaan ovat muun muassa räppäri Cledos, laulaja Adi L Hasla sekä Paula Vesalan kanssa duetoinut Figaro.

 

Kuvasi hittikappaleen kannen

Valokuvattavien listalta löytyy myös suursuosiota nauttiva Behm, joka julkaisi maaliskuussa yhteiskappaleen Cledoksen kanssa. Hitiksi muodostunut julkaisu Life (Sun luo) raikasi aktiivisesti kesän aikana radioissa. Kappaleen promokuvista ja kannesta vastaakin Julian.

Lue myös: Julian Riikonen julkaisi kuvan herkkuhetkestään – Tyttöystävä Joalin hempeilee kommenttikentässä

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLEDOS (@cledoos)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JULIAN RIIKONEN (@huliaanos)

Kauppaa kuvaa Joalinin suusta

Valokuvaajan nettisivuilta löytyy portfolion lisäksi myös tuotteita, joita Julian on laittanut myyntiin. Hän kauppaa sivuillaan esimerkiksi ottamistaan valokuvista suurennettuja printtiversioita. Hinta julisteille on 40-60 euroa.

Lue myös: Supersuosittu Joalin Loukamaa pisti hymynsä uusiksi - katso, mitä sometähti teki hampailleen: ”Olet niin cool”

Yksi valokuvista onkin tuttu sekä Julianin omalta että Joalin Loukamaan Instagram-tililtä. Kuvassa näkyy nimittäin Joalinin hopeoitu hammasrivistö, jota tanssija esitteli kaksi viikkoa sitten sosiaalisessa mediassaan.

 

 

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Tommi Anttonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!