fbq
Kotimaa
01.07.2021 14:29
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson
Temptation Island-Tia
Temptation Island -Tialta yllättävä veto: Muutti pois miehensä kotimaasta!
Kotimaa
01.07.2021 14:29
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson

Temptation Islandin eli tuttavallisemmin Temppareiden viidennelle kaudelle silloisen poikaystävänsä kanssa osallistunutta Tia Rauhamäkeä, 24, ei olla liiemmin julkisuudessa viime vuosina nähty.

Tähän voi olla syynä se, että hänellä on rankkoja kokemuksia Temppareista, joissa hänen silloinen poikaystävänsä Janne petti häntä ja päätyi lopulta Jonnan kanssa yhteen.

Tosi-tv:stä kumpuviin kokemuksiinsa liittyen Tia kuitenkin oli hiljattain televisiossa, kun hän avasi keväällä Ylen MOT-ohjelmassa tuntemuksiaan Temppareihin osallistumisesta.

Lue myös: Temptation Island Suomen ensimmäinen iltanuotio on brutaalia katseltavaa - Tia-parka miehensä pettämisestä: "Mä oon hänen takia muuttanu Imatralle"

Tosi-tv-tähti on asunut viimeiset ajat Lontoossa. Brittimiehensä kanssa kesäkuussa naimisiin mennyt Tia on nyt kuitenkin muuttanut Malagaan, Espanjaan.

Aurinkorannikon suomalaiset eivät kuitenkaan välttämättä tunnista Tiaa, koska tämä on muuttunut ulkoisesti varsin paljon Temppareiden ajoista.

Lue myös: Temptation Island -Tia meni naimisiin: "Kun kaksi tulee yhdeksi"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia (@tididoris)

Hänellä on oma vakiintunut seuraajajoukkonsa Instagramissa, missä hän kertoi eilen keskiviikkona videotarinassaan (30.6.) muutostaan Malagaan. Ilmoituksen jälkeen Tia vastasi seuraajiensa kysymyksiin koskien elämänmuutosta.

- Muutto sujunut hyvin, hän vastasi yhteen kysymykseen.

Eräs seuraaja kysyi Tialta, mitä hän jää kaipaamaan Englannista. 

- Englantilaista aamupalaa. En taida oikeasti kaivata mitään muuta, mulla on aina mukana hitusen englantia mieheni kautta, Tia viittasi aviomieheensä.

Tian seuraajia varmasti mietitytti, millä myös Onlyfans-käyttäjätilin omaava kaunotar aikoo itsensä elättää uudessa maassa. Tia vastasi katsovansa rauhassa tilannetta .Pariskunta aikoo viettää nyt hetken "honeymoonia".

- Lomailen eka hetken ja haen sitten töitä, Tia vastasi työasioista kysyneelle seuraajalleen.

Lue myös: Yllätysuutinen! Temptation Island -Tia meni kihloihin: "Eilen illalla mies yllätti mut ihan kunnolla"