Temppareita ja kasvonaamioita! Krista Pärmäkoski paljastaa Seiskalle: Näin käsittelen paineita MM-kisoissa – ”Silloin unohtuu kyllä kaikki muu”

Kotimaa | 26.02.2021 14:02

Suomen naishiihdon ykkösnimenä jo pidempään loistanut Krista Pärmäkoski, 30, hyökkää Oberstdorfin MM-laduille haastavista lähtökohdista. Kestomenestyjältä ei ole tällä kaudella nähty toivotunlaisia tuloksia.

– Näyttämisenhalua riittää, vaikka olisinkin tällä kaudella hiihtänytkin palkintopallille, Krista vakuuttaa Seiskalle ja paljastaa käsittelevänsä paineet laatuviihteen parissa:

Lue myös: Kaljuna MM-ladulle! Suomen mitalitoivo Iivo Niskanen avautuu Seiskalle kurista ja paineista

– Hotellilla tulee katsottua Netflixiä, ja nyt alkoi Tempparitkin (Temptation Island Suomi). Se on oikein hyvää ajanvietettä! Silloin unohtuu kyllä kaikki muu, hän nauraa.

– Netistä löytyy muutenkin paljon laatuohjelmia, jos haluaa aivot narikkaan. Lisäksi luen paljon ja teen kasvonaamioita, kaikkea fiiliksen mukaan. Ruokavaliooni kuuluvat herkutkin, eikä pelkkä salaatti. Tärkeintä on saada riittävästi energiaa.

Lue myös: Tuoko tämä mies jalometallia Suomeen? Yhdistetyn mitalitoivo Ilkka Herola paljastaa: kitara mukaan Oberstdorfiin!

Lue lisää hiihdon MM-kisoista tuoreimmasta Seiskasta!

Krista Pärmäkosken suksi ei ole kulkenut tällä kaudella odotetusti. Nähdäänkö Oberissa käännös parempaan?
Krista Pärmäkosken suksi ei ole kulkenut tällä kaudella odotetusti. Nähdäänkö Oberissa käänne parempaan?
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto, All Over Press ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!