fbq
Teemu Packalen

Teemu Packalén tajusi tärkeän asian ystävänsä hautajaisissa: "Se oli pysäyttävää"

Ex-vapaaottelija Teemu Packalén pysähtyi miettimään kuolemaa.

Somevaikuttaja ja entinen ammattiurheilija Teemu Packalén mietti syvällisessä kirjotuksessaan kuolemaa ja elämän kulkua. Turkulainen Teemu kertoo mietteitään Instagram-päivityksessään, jossa hän katsoo kameraan hämmentyneenä yllään Makian huppari ja kädessään muki, jossa lukee "Mis helveti välis?".

- Mis helvetin välis on hyvä vitsi! Mä olin hetki sitten mun ystävän hautajaisissa ja pappi sanoi hänen eläneen 41-vuotiaaksi, eli noin 15.000 päivää.. Se oli pysäyttävää, Teemu kirjoittaa ja jatkaa:

- Mun mielestä se on meinaan ihan todella vähän.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Teemu pohtiikin, ettei elämässä pitäisi jäädä murehtimaan paikalleen.

- Onko meillä ”varaa” sanoa aamulla, että nyt on huono päivä, tai että nousin väärällä jalalla ylös? Mua oikeen hävettää, että mä oon noin joskus tehnyt, toiminut tai edes ajatellut!

Teemu kannustaa myös muita pohtimaan, miten elämänsä haluaa käyttää.

- Täällä ei ole yhtään päivää hukattavaksi, pitää elää täysillä. Laskekaa miten monta päivää te olette täällä olleet ja miettikää, että onko se paljon vai vähän. Mutta mun mielestä se on jokatapauksessa vähän! Jokainen päivä on lahja ja sitä pitää arvostaa, Teemu tiivistää.

Entinen jääkiekkoilija Jere Karalahti oli samoilla linjoilla Teemun kanssa. Näin Jere kommentoi päivitystä:

- Kerrankin sun suusta tulee jotain, mikä ei mee samantien toisesta ulos (nauruemoji) pelkkää faktaa ja mahtavaa tekstiä. Sitä synnytään tänne ja kuollaan täällä ja kaikki mitä siinä välissä tapahtuu, ni on pelkkiä huikeita kokemuksia ja elämyksiä. Mitään sulla ei ole ku tänne synnyt ja mitään sä et täältä mukaan saa ku kuolet, ni vittu elä ja koe ja nauti (sydän) love you BROTHER

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Teemulla on puolisonsa Eevi Teittisen kanssa yksi lapsi.

Eevi Teittinen on huolissaan vauvastaan - lääkäriaika varattu: Alkaa loppua ymmärrys, pinna ja keinot