fbqTätä on odotettu! Sanni julkaisi videon, jossa veneilee varsin tutulta näyttävän polkkatukan kanssa | Seiska
Sanni Kurkisuo

Tätä on odotettu! Sanni julkaisi videon, jossa veneilee varsin tutulta näyttävän polkkatukan kanssa

Kotimaa | 20.06.2021 15:32

Laulaja Sanni Kurkisuo, 28, julkaisi Instagram-tilinsä tarinat-osiossa videon, jossa vilahtaa varsin tutun näköinen radiojuontaja. Tarinat ovat näkyvissä vain 24 tuntia julkaisunsa jälkeen.

Lue myös: Käsi kädessä onnellisina! Sanni ja Shirly Karvinen hempeilivät avoimesti rakastuneina Helsingissä - katso kuvat!

Julkisesti yhdessä

Sannin on jo pitkään puhuttu viihtyvän tiiviisti Bassoradion juontajan Shirly Karvisen, 28, kanssa ja kaksikko onkin bongattu monesti yhdessä pitkin kesäistä Suomea. Parivaljakon lämpimistä väleistä on puhuttu siitä alkaen, kun Seiska julkaisi viime marraskuussa videon Sannin ja Shirlyn yhteisestä ravintolaillasta. Omilla somekanavillaan heitä ei ole kuitenkaan aikaisemmin yhdessä nähty.

Sanni ja Shirly pussaavat yökerhossa.

Nyt Sannin julkaisemalla videolla kaksikko näyttäisi olevan veneilemässä. Veneen kannelta kuvatussa videossa Sannin vieressä istuu ja hymyilee Shirly. Shirlyn Instagram-tilin tarinoista puolestaan paljastuu, että myös pitkät tummat kutrinsa juuri polkka-malliin leikannut radiojuontaja on veneilemässä. Tosin Shirlyn tarinassa esiintyy Sara Sieppi, eikä Sannia videolla näy.

Hempeitä kommentteja

Sannin juhliessa syntymäpäiväänsä toukokuussa, Shrily kommentoi syntymäpäiväsankarin kuvaa varsin hempeästi. Shirlyn lemmekäs viesti oli kaikessa kauneudessaan lyhyt ja ytimekäs. 

– Rakassssss, hän kirjoitti.

Lue myös: Nyt se on virallista! Shirly Karvinen julkaisi avoimen rakkaudentunnustuksen Sannille - laulajatähdeltä kaikenkertova reaktio

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)

 Lue myös: Shirly Karvinen Karibialla, Pena sai julkkishoitajan! Poppari Sanni ulkoiluttaa missikaunottaren koiraa – kuva

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!