Tilda Laaksonen

Tätä et tiennyt supersuositusta Jäljillä-podcastin tekijästä - Tilda Laaksonen paljastaa itsestään seitsemän yllättävää seikkaa!

Kotimaa | 24.09.2021 16:21

Moni true crime -podcastien ystävä tunnistaa Tilda Laaksosen, 27, äänen, mutta harva tietää, millainen ihminen mikrofonin takana lymyilee. Ehkäpä juuri tästä syystä hän kokee saavansa kulkea kaupungilla ja kaupoissa ilman huolen häivää.

- Minulle on kerran tultu sanomaan jälkeenpäin, että olimme luultavasti samaan aikaan junassa, mutta se on ainoa tällainen keissi, jossa minut olisi tunnistettu, hän nauraa.

Vastikään Jäljillä-esikoiskirjansa julkaissut suosikkipodcastaaja paljastaa nyt faneilleen muutamia yksityiskohtia, joita et vielä tiennyt.

1. Onnellisesti suhteessa

Tilda valottaa yksityiselämänsä verhoa kertomalla, että hänellä on seurustelukumppani.

- Olen onnellisesti parisuhteessa, mutta emme asu yhdessä.

Parisuhdeaika hoituu Tildan mukaan loistavasti, vaikka podcast työllistääkin häntä jonkin verran arkisin.

- Minulla on hyvin aikataulutetut työt, joten vapaa-aikaa jää onneksi riittävästi. Katselemme sarjoja, ja olemme molemmat kirjojen ystäviä. Joskus käymme koluamassa kierrätyskeskusten kirjahyllyjä ja hankimme kirjoja, joita emme sitten kuitenkaan ikinä lue, hän kertoo iloisena.

2. Viihtyy yksikseen

Lapsena Tilda kertoo olleensa melko ujo ja hiljainen. Nykyäänkin hän kokee olevansa enemmän introvertti.

- En erityisemmin viihdy julkisuudessa, eikä minulla ole tarvetta olla erityisemmin esillä. Olen aika introvertti persoona, ja nautin pitkälti omasta rauhastani.

- Luin lapsena läjäpäin kirjoja, enkä ole ollut mikään porukan menevin tyyppi.

Lue lisää: Jäljillä-kirjan julkaissut Tilda Laaksonen avautuu haasteistaan: ”Tuli tunne, että en vain jaksa” – toteutti lapsuudenunelmansa!

Tilda Laaksonen

3. Intohimoinen euroviisufani

Suosikkipodcastaaja vannoo olevansa kova euroviisufani. Edustajamaiden kappaleet soivat etenkin toukokuussa jatkuvalla syötöllä, joten finaalipäivänä kaikki ovat hänelle jo tuttuja.

- Seuraan ihan vuoden ympäri euroviisujuttuja. Katson kaikkien maiden karsinnat ja luen keskustelupalstoja aiheeseen liittyen.

4. Kammoksuu perhosia

Tilda sanoo, että podcast-jaksojen rikosaiheet eivät saa häntä menettämään yöuniaan tai pelkäämään. On kuitenkin yksi asia, jota hän kammoksuu.

- En tykkää perhosista tai linnuista. En pidä oikeastaan mistään lentävistä olennoista!

Lue lisää: Jäljillä-podcastin tekijä Tilda Laaksonen avoimena menestyksestään ja tuloistaan: otti riskin ja loi harrastuksesta uran!

5. Haaveissa Lontoon-matka

Tilda kertoo matkustaneensa melko vähän, ja etenkin korona-aikana se on jäänyt taka-alalle. Helsingissä järjestetyt murhakävelyt kiinnostavat podcast-tähteä, mutta on toinenkin kohde, jonne hän mieluusti menisi.

- Haluaisin vierailla Lontoossa, jossa on Viiltäjä Jack -museo ja kävelykierros. Tuollaisia paikkoja olisi tosi kiinnostavaa koluta.

6. Koiran yhteishuoltaja

Helsingissä asuva Tilda on alun perin kotoisin Porista, jossa hänen vanhemmillaan on parivuotias Lysti-koira.

- Se on pitkäkarvainen mäyräkoira. Koen sen olevan vähän kuin meidän yhteinen lemmikkimme. Aina kun menen käymään Porissa, odotan melkeinpä eniten sitä, että saan nähdä Lystin. Se on sellainen mukavuudenhaluinen, vähän laiska koira, jonka kanssa on mukava leikkiä ja makoilla.

7. Kirjat yli elokuvien

Kirjojen ystävälle sivukaupalla lukeminen ei ole koskaan ollut vieras ajastus vaan intohimon kohde.

- Olen todella huono elokuvien katselija, koska olen aina pitänyt lukemisesta. Tälläkin hetkellä minulla on neljä kirjaa kesken, Tilda paljastaa.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Jonne Räsänen / Otava, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!