fbq
Koskinen

Tästä on kyse kansainväliseen levitykseen pääsevässä suomalaissarjassa - pääosassa Eero Aho

Eero Ahon tähdittämän Koskinen-rikossarjan esitysoikeudet on myyty Pohjois-Amerikkaan, Kanadaan, Australiaan ja Latviaan. 

Sarja perustuu Seppo Jokisen luomaan Koskinen-kirjasarjaan, joka on kuvannut poliisien työtä yli 25 vuoden ajan. Se seuraa komisario Sakari Koskista ja hänen tiimiään Tampereen poliisin väkivaltaisten rikosten yksikössä. Yksi kirja käsitellään aina kahdessa Koskinen-jaksossa. 

Tulevaisuudessa tätä realismista ammentavaa rikossarjaa pääsevät seuraamaan myös katsojat Pohjois-Amerikassa, Kanadassa, Australiassa sekä Latviassa, joihin sarjan esitysoikeudet on myyty. Kansainvälinen levitysyhtiö neuvottelee parhaillaan sarjan levityksestä myös muihin maihin. 

 Eero Aho toi kauniin vaimonsa Jussi-gaalaan

Maailmalla Koskista esitetään nimellä Lakeside Murders, ja se on englanniksi tekstitetty.

Levitysyhtiö uskoo sarjan kiinnostavan hyvin myös maailmalla, koska sarja edustaa perinteistä rikosdraamaa, joka on kuitenkin kiinni tässä päivässä. Jännitystä tihkuva sarja pitää myös tiukasti katsojan otteessaan.

Eero Ahon juhlatuuli herätti huomiota helsinkiläisravintolassa – kuva!

Koskinen-alkuperäissarjan nimiroolissa nähdään Eero Aho. Koskisen rikostiimiin kuuluvat Ulla Lundelin (Maria Ylipää), Risto Pekki (Turkka Mastomäki), Markku Kaatio (Jon-Jon Geitel), Roine (Pertti Sveholm) ja Taru (Anna Ackerman). Sarjassa tutustutaan myös Koskisen vaimoon Raijaan (Petra Karjalainen) ja poikaan Anttiin (Samuel Kujala). 

Toinen kausi on myös jo kuvattu ja ilmestyy Ruutuun vielä tämän vuoden aikana.  

Koskinen katsottavissa Ruutu-palvelussa.