fbq
Kotimaa
28.08.2021 18:00
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
hannu ja martina
Tässä ovat Martina Aitolehden ja Hannu-kullan kuumat suutelukuvat – lempi leiskui lehmusten katveessa!
Kotimaa
28.08.2021 18:00
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Entinen jääkiekkoilija Hannu ”Hank” Pikkarainen, 37, on ottanut raskain mielin vastaan saamansa syytteen raiskauksesta.

Lue myös: Martina Aitolehti ja raiskauksesta epäilty Hannu = Avoliitto peruuntui!

Seiskan tietojen mukaan hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden, 39, kohukulta on ollut erittäin ahdistunut tulevasta oikeudenkäynnistään.

– Hän ui juuri nyt aika syvissä vesissä, Hannun hyvin tunteva henkilö luonnehtii Seiskalle.

Myöskään Hannun ja Martinan suhde ei ole edennyt suunnitellulla tavalla. Pariskunta kertoi Me Naiset -lehdelle, että he muuttavat heinäkuussa saman katon alle.

Seiskan selvityksen mukaan Hannu on kuitenkin muuttanut hiljattain uuteen asuntoon, mutta ei Martinan kanssa.

hannu ja martina
Kun Martina haki Hannun koiralenkille, takavuosien kiekkomies piiloutui huppuun.

Hannu huputti itsensä

Paparazzi havaitsi viime viikolla, ettei kohupari ole kuitenkaan eronnut. Martina nimittäin meni eräänä aamuna omilla avaimillaan hakemaan Hannua tämän asunnosta koiralenkille. Hannu tosin kömpi asunnosta ulos vastahakoisen oloisena.

Viime viikkojen kohujulkisuus on selvästi ollut Hannulle raskasta. Ilma oli mitä mainioin, mutta ex-kiekkomies veti mustan tuulitakin huppua alati vain syvemmälle päähänsä. Vaikutti siltä, että Hannu vältteli katseita ja pelkäsi joutuvansa tuijotuksen kohteeksi.

Kahvilasta haetun noutokupposen jälkeen Martina sai Hannun houkuteltua hurttalenkille. Rakastavaiset päätyivät pienen köpöttelyn jälkeen koira-aitaukseen.

Heti kun kohupari pääsi tuuhean lehmuksen katveeseen, Martina katsoi miestään syvälle silmiin ja sanoi tälle jotain. Sitten Hannu otti Martinaa poskista kiinni ja antoi rakkaalleen pitkän, intohimoisen suudelman.

koirapuisto
Hannun ja Martinan suhdetta on koetellut Hannun raiskaussyyte.

Rakastavaiset eivät päässeet irti toisistaan ensimmäisen suudelman jälkeen, vaan uudet pusut moiskahtelivat hellien kuiskutusten lomassa. Näytti vahvasti siltä, että Martina lohduttelisi maansa myyneeltä vaikuttavaa Hannua.

suttelu
Rakastavaisten suudelmat eivät jääneet ensimmäiseen.

Pusuttelun jälkeen pari meni istumaan koirapuiston penkille. He istuivat siinä lähes tunnin toisiinsa kietoutuneina. Syvällisen keskustelun lomassa Hannu veti taas huppua syvälle päähänsä, mutta piristyi hieman. Hän nimittäin pomppasi pystyyn ja ryhtyi heittelemään tennispalloa Nala-koiralle.

Raiskausoikeudenkäynnin istuntopäivää ei ole vielä määrätty, mutta asian käsittelyyn on kuukausia.

koirapuisto
Martinan Nala-koira katseli ihmeissään, kun isäntäpari intoutui intohimoisiin suudelmiin.

Seuraa Seiskan paparazzi Panu Hörkköä Instagramissa:

Lue myös: Me Naiset: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen muuttavat yhteen ja harkitsevat yhteistä lasta - takana neljä kuukautta seurustelua: "Toivon, että olemme loppuelämämme yhdessä"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »