fbq
Kokeile helppoja piloja aprillipäivänä.

Tässä 7 loistavaa ideaa aprillipäivään!

Aprillipäivä tulee taas. 1. huhtikuuta ihmiset puijaavat jälleen toisiaan leikkimielisesti. Ammattimaisimmat jekuttajat suunnittelevat aprillipilat jo etukäteen, jotta he ehtivät kerätä mahdolliset tarpeet ja rekvisiitat kasaan ennen suurta päivää. Mikäli ideat ovat tänä vuonna kateissa, kokeile jotakin Cosmopolitanin helpoista suosikeista.

1. Omiiko perheenjäsen tai kämppäkaveri aina television? Laita huomaamaton, läpinäkyvä teipinpala kaukosäätimen sensorin päälle, jotta se lakkaa toimimasta. 

2. Jos kaverisi karkkihammasta kolottaa usein, tee hänelle herkullisen näköisiä suklaahippukeksejä, joiden makuelämys yllättää. Valmista "keksitaikina" sekoittamalla perunamuusiin mustapapuja ja paista ne uunissa.

3. Hammastahna Oreo-keksien välissä on amerikkalainen klassikko. Suomalaisittain pilan voi toteuttaa myös Domino-kekseillä.

Pornosivun aprillipila säikäytti asiakkaat toden teolla!

4. Jokaisen lähipiiristä löytyy yksi henkilö, joka kohtelee kallista tietokonettaan kuin lastaan. Jos jokainen naarmu ja sormenjälki saavat hänet suunniltaan, säikytä hänet näppäimistölle kaatuneella maidolla. Valmista aidon näköinen maitolätäkkö puuliimasta. Muotoile liimasta haluamasi muotoinen lätäkkö pinnalle, josta se irtoaa kuivuttuaan helposti. Aseta sitten kuivunut liimalammikko näppäimistön päälle.

5. Kirjoitusvirheitä vihaavalle ystävälle paras jekku on kajota hänen älypuhelimeensa. Hyödynnä iPhonen shortcuts-ominaisuutta ja muokkaa usein käytettyihin sanoihin mielikuvituksellisia ehdotuksia. Valmistaudu nauramaan.

6. Tiedäthän ne pikkuruiset, värikkäisiin foliopapaereihin käärityt suklaamunat? Korvaa suklaa viinirypäleillä ja aseta kauniisti pakatut "suklaamunat" tarjolle kulhoon.

7. Onko sinulla tuttu, joka säikkyy helposti kovia ääniä? Aseta äänekäs konfettipommi oven yläpuolelle, ja teippaa laukaisinlanka oveen. Varmista, että oikea henkilö kävelee ovesta sisään.

Lähde: Cosmopolitan