fbq
Jenna tossavainen

Tapon yrityksestä syytetty sometähti tilittää: "Pilasi mun elämän"

Tapon yrityksestä syytetty sometähti Jenna Tossavainen, 26, avautuu lääkeriippuvuudestaan sometilillään.

Jenna julkaisi Instagram-videotarinoissaan eilen tiistaina (2.8.) kuvan itsestään, jonka yhteydessä hän kertoi rankasta elämänvaiheestaan. Sometähden mukaan lääkärin määräämä reseptilääkitys on vaikuttanut hänen elämäänsä negatiivisesti.

Lääkärin määräämä bentsodiazepiinilääkitys pilasi mun elämän! ..7 vuotta bentsodiazepiini lääkärin määräyksestä tuhosi mun terveyden ja aiheutti tuskaa, menetystä ja... Tapahtui paljon pahaa ja hyvää.

Suomalaista sometähteä syytetään tapon yrityksestä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vastoinkäymisistä huolimatta Jenna haluaa pysyä positiivisena, ja hän kiittää seuraajiaan saamastaan tuesta.

– Ja vielä jaksan olla positiivinen ja yrittää, vaikka onnen ja pitkän surun kyyneleet valuu vaan. Kiitos siitä, että jaksat tsemppaa! Hän kiitteli videotarinassaan.

Jenna nousi julkisuuteen Seiskan Tähtityttönä. Vuonna 2019 hän myös pyrki eduskuntaan Piraattipuolueen riveissä. Jenna sai yhteensä 87 ääntä.

Seiska kertoi huhtikuussa, että nuorta sometähteä epäillään tapon yrityksestä. Syyttäjä päätti heinäkuussa nostaa syytteen, joka on tällä hetkellä vireillä Helsingin käräjäoikeudessa.

SEISKA 11/2014 Jenna poseerasi 18-vuotiaana Seiskan tähtityttönä.
SEISKA 11/2014 Jenna poseerasi 18-vuotiaana Seiskan tähtityttönä.

Jennan lisäksi asiassa on myös kaksi muuta vastaajaa eli syytettyä. Toistaiseksi on epäselvää, syytetäänkö kaikkia samasta rikoksesta vai ei.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tapon yrityksestä epäilty somekaunotar Jenna Tossavainen pyrki eduskuntaan – haaveilee nyt aikuisviihdeurasta

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistettiin Seiskalle, että Jennaa syytetään myös pelastustoimen laiminlyönnistä sekä huumausainerikoksesta. Nämä kahdet eri syytekokonaisuudet eivät liity toisiinsa, vaan niitä käsitellään erikseen.