Katso kuva!

Tämä kuva lämmittää kylmän keskellä! Anne Kukkohovi odottaa jo keskikesän juhlia – katso hurmaava bikinikuva

Kotimaa | 20.02.2021 11:48

Takavuosien huippumalli Anne Kukkohovi, 50, odottaa jo innolla kesää. Kansainvälistä menestystäkin niittänyt malli julkaisi Instagram-tilillään hurmaavan kuvan, jossa hän paistattelee auringossa vaaleanpunaisissa bikineissä.  

- 4 kuukautta ja on juhannus! Anne hehkuttaa. 

Kuva näyttäisi olevan otettu viime vuoden keskikesänjuhlan aikana, sillä hän julkaisi tuolloin hyvin samankaltaisen otoksen, kun toivotti kaikille ihanaa juhannusta. 

Lue myös: Korkkarit kattoon! Glamourpommi Anne Kukkohovi näyttää mallia verkkosukkahousuissa - katso kuva! 

Maineikkaan mallin urasta Anne on siirtynyt muihin töihin viime vuosina, vaikka hän ei ole mihinkään kameran edestä kadonnutkaan. Nykyään hänet tunnetaan kotimaassamme paremmin juontajana, koska hän on juontanut esimerkiksi ohjelmia Huippumalli haussa ja Koko Suomi leipoo.

Vaikka hänen malliuransa on jäänyt historiaan, Anne silti pitää itsestään hyvää huolta, minkä voi huomata hänen kauniista kuvistaan. Entinen malli julkaiseekin itsestään upeita otoksia, joissa hän ällistyttää yhä uudelleen lumoavalla ulkonäöllään ja säkenöivällä persoonallaan.

Vetreänä

Anne on ulkonäkönsä lisäksi esitellyt sosiaalisessa mediassa, kuinka hyvin hän venyi vaikeaan jumppa-asentoon. Juontajan vakuuttava taidonnäyte vaati runsaasti notkeutta, eikä siihen jokainen taivu.

Lue lisää: Vau! Anne Kukkohovi, 50, osoittaa mieletöntä notkeutta - täydellinen vartalo ei jätä kylmäksi!

Kuvassa Anne istui maassa lähes lotus-asennossa, sillä hän oli painanut jalkapohjansa yhteen. Hän oli tämän lisäksi kumartunut jalkojensa päälle niin, että Annen otsa kosketti maata. 

Lue myös: Housuton glamourpommi! Anne Kukkohovi julkaisi kuvan seksikkäästä sunnuntaityylistään - katso kuva! 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!