Tällainen oli Sannin lapsuus! Laulaja koki olonsa ulkopuoliseksi leikkikentillä eikä innostunut Barbeista tai meikeistä

Kotimaa | 10.03.2021 18:03

Laulajatähti Sanni Kurkisuo, 27, muisteli nuoruuttaan ja kasvuaan naistenpäivän kunniaksi. Tasa-arvoon pyrkivä kansainvälinen päivä sai laulajan pohtimaan naiseutta, koska ei kokenut lapsena kuuluvansa joukkoon. Hän palautti mieleensä mielenkiintoisia hetkiä, joista kertoi omalla Instagram-tilillään.

Muksuna mietin, että on tylsää olla tyttö. Hauskempaa oli leikkiä Batmanii poikien kanssa tai pelataa futista välkällä.

Hän koki itsensä todella ulkopuoliseksi tyttöjen seurassa, koska mielenkiinnon kohteet olivat hyvin erilaisia. 

Lue myös: Söpö hetki kesken jonotuksen! Tähtipoppari Sanni siveli hellästi missikaunotar Shirly Karvista – Imatralta paljonpuhuva silminnäkijäkertomus: "Tuli sellainen tunne, että..."

– En ihan saanut kiinni Barbeista ja meikeistä, jotka selkeästi maailma oli meille silloin tyttöjen juttuina hyvin myynyt. Kerran leikkasin kyllä kuviosaksilla mun parhaan ystävän upeat pitkät hiukset lyhyiksi, ei mennyt putkeen. Kuitenkin koin itseni ulkopuoliseksi myös poikien kanssa, koska aina piti todistaa peleissä olevansa edes sen hitaimman ja huonoimman pojan veroinen.

Huonoimman pojan vertaisuus ei kuitenkaan riittänyt Sannille, vaan hän pyrki pienestä pitäen olemaan paras. 

– Sain virtaa siitä, että epäilyksen takaa haukottiinkin henkeä, että "oho toi tyttöhän on ihan kova".

Kovuuden takia laulaja on pitänyt naiseuttaan kurissa omasta mielestään, koska se ei ole sopinut hänen muun ajatusmaailmansa kanssa. Tämä on aiheuttanut mielikuvia, joissa hän on halunnut irtaantua täysin sukupuolijaottelusta.

Eihän se niin voi mennä, että ainoa tapa toteuttaa itseään tässä maailmassa olisi piilottaa joku puoli itsestään, koska siihen liittyy jotain kulahtaneita uskomuksia heikkoudesta. Minusta oikea vahvuus tulee haavoittuvaisuudesta, autenttisuudesta ja herkkyydestä. Tuntuu, että viimeisimmän vuoden aikana olen alkanut oikeasti arvostaa ja fiilistellä mun naiseutta. Sitä ettei ole mitään muottia, jonka täytettyään saa jonkun naiseuden sertifikaatin käteen. Voi olla juuri niin maskuliininen / feminiininen kuin milloinkin virtaavalta tuntuu. Ja juuri sen takia olla ihan yhtä arvokas ja riittävä kuin ihan kuka tahansa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)

Pussaili baarissa

Sanni yhdistettiin loppuvuodesta radiojuontaja Shirly Karviseen, 27, hyvin romanttisissa tunnelmissa, kun heidät nähtiin baarissa suutelemassa marraskuun loppupuolella. 

Lue myös: Sanni ja Shirly Karvinen käänsivät katseita Lapissa – nauttivat juomia hotellin aulabaarissa 

Seiskan tietojen mukaan kaksikko viihtyi Lapin lumisissa maisemissa yhdessä joulun alla. Tuolloin Seiskalle tuli useita vinkkejä Sannin ja Shirlyn läheisistä tunnelmista. 

– He kävelivät minua vastaan rovaniemeläisen Revontuli-kauppakeskuksen käytävällä juuri ennen jouluaattoa. Sanni ja Shirly eivät yrittäneet peitellä lämpimiä välejään, sillä he kävelivät käsi kädessä eikä kummallakaan ollut kasvomaskia, Seiskalle kerrottiin.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!