fbq
Kotimaa
30.05.2021 13:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto, Facebook
Johanna Isabelle
Taas äitienpäivä! Johanna Tukiainen juhlii toistamiseen äitiyttään: "On sen väärti"
Kotimaa
30.05.2021 13:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto, Facebook

Johanna Tukiainen, 42, viettää tänään sunnuntaina (30.5.) toistamiseen äitienpäivää. Ruotsinsuomlainen kohukaunotar saa juhlia äitiyttään toukokuussa tuplaten: toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina Johanna vietti suomalaista äitienpäivää ja tänään on vuorossa ruotsalainen mammajuhla.

– Juhlimme äitienpäivän kahteen kertaan, sen väärti se on, Johanna iloitsi Facebookissa.

Lauantaina Johanna ja juuri 8 kuukautta täyttänyt Isabelle-tytär viihtyivät vehreässä puistomiljöössä kevätauringon paisteessa.

– Nautimme tänään ihanasta helteestä puistossa, oma äitini Marja on täysin rakastunut tyttäreeni.

Lue myös: Ruusuja ja suklaakakkua – näin Johanna Tukiainen juhlii ensimmistä äitienpäiväänsä

Muisti omaa äitiään

Johannan elämän ensimmäinen äitienpäivä aiemmin toukokuussa oli kohublondille merkittävä ja muistorikas. Monessa liemessä keitetty Johanna otti liikuttuneena kaiken irti äitiydestään.

– Äitienpäivän pinkit ruusut minulle! Nautimme suklaamarenkikakun ja kahvit, Johanna kertoi.

Toki Johanna juhlisti myös omaa äitiään. Marja Tukianen on vahvasti läsnä tyttärensä elämässä, sillä Johannan Isabelle Linda Evita -tytär on ollut tammikuusta asti Marjan, 68, huostassa. Johanna saa nähdä lastaan päivittäin.

Vauvan isä, albanialaissyntyinen Paul (nimi muutettu), 47, sai maaliskuussa Ruotsissa ankaran vankeustuomion lukuisista väkivalta- ja huumerikoksista. Oikeus tuomitsi Paulin kahdeksan kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. 

Lue myös: Johanna Tukiaisen perhehelvetti paljastui! Kohukaunotar pakeni turvakotiin: "Paul paiskasi seinään ja kuristi"

"Iän myötä enemmän minun näköäni"

Tukholman seudulla aurinko on hellinyt tänä viikonloppuna, ja kansaa on riittänyt puistoissa ja ulkoilmassa. Johannan, Marjan ja Isabellen piknikillä olivat mukana myös julkkisblondin rakkaat koirat, Bella ja Blue.

– Prinsessani Isabelle on pian 8 kuukautta, Johanna iloitsi ja jakoi sosiaalisessa mediassa kauniita kuvia tyttärestään.

– Hänen tyylinsä tässä on tyttömäinen ja romanttinen. 

Johanna näkee tyttäressään yhä enemmän itseään.

– Vaikka hänen isänsä on ruskeasilmäinen ja hyvin tumma, niin Isabelle peri minun tummanvihreät silmät. Hänessä on iän myötä enemmän minun näköäni.

KATSO JOHANNA TUKIAISEN KOHUSTA KEHTOON -BEIBIREALITYN AINUTKERTAINEN SYNNYTYSJAKSO: 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »