Suvi Pitkäsellä äärimmäisen raskas viikon alku - saattoi entisen avopuolisonsa viimeiselle matkalleen: "Tähänastisen elämäni vaikein maanantai"

Kotimaa | 04.05.2021 16:32

Tosi-tv-kaunotar Suvi Pitkänen julkaisi eilen Instagram-tilinsä tarinat-osiossa pysäyttäviä kuvia. Tarinat ovat näkyvissä vuorokauden julkaisustaan. 

Lue myös: Nyt tilittää Suvi Pitkänen! "Kiiltokuvakerhoon" kuulunut tv-tähti paljastaa taustat Aki Mannisen Selviytyjät-rähinästä: Siihen on syynsä

Viikko alkoi hautajaisissa

Kuvissa DJ:nä työskentelevä Suvi kertoo eilisen olleen hänen vaikein maanantainsa ikinä. Suvi julkaisi kuvia kauniista kukka-asetelmista sekä kuvan kortista, josta selviää, että kaunotar on viettänyt maanantain hautajaisissa. 

Tähän astisen elämän vaikein maanantai. Sua oli niin moni saattamassa. Se kertoo millainen ihminen olit ja kuinka moni jää sua kaipaamaan. Hyvää taivas matkaa, Suvi kirjoitti yhden kuvan yhteyteen mustan ja särkyneen sydämen kera.

Entinen avopuoliso taivasmatkalle

Tänään tiistaina (4.5.) julkaisemissaan tarinoissa Suvi paljastaa, että kyseessä oli hänen entisen avopuolisonsa hautajaiset. Kaunotar on julkaissut yhteiskuvan entisen avopuolisonsa kanssa. 

Tämä viikko alkoi erityisen vaikeasti. Ja viime viikko päättyi erityisen vaikeasti sillä se päivä lähestyi. Eilen oli siis mun entisen avopuolison hautajaiset.

Lue myös: Selviytyjät kohahduttaa jälleen! Suvi Pitkästä syytetään ikämiesvihasta - näpäyttää arvostelijoitaan tulikuumalla alusvaatekuvalla: Katso!

Suvi kertoo Instagramissa myös nähneensä painajaisia hautajaisten lähestyessä.

Ottaa tämä viikon aloitus vähän enemmän kuin normaalisti.

Ilta-Sanomien mukaan Suvi ja entinen avopuoliso seurustelivat vuosina 2010 ja 2011. Suvin entinen avopuoliso ei ollut julkisuudesta tuttu henkilö, mutta mies oli tunnettu Helsingin yöelämässä, niin ravintoloiden ovimiehenä kuin julkkispiireistäkin. Hautajaisissa häntä oli saattamassa viimeiselle matkalleen runsain määrin ystäviä vuosien varrelta.

Lue myös: Nyt ei paljon lämmitä! Suvi Pitkänen hätkähdyttää yläosattomana läpinäkyvässä verkkoasussa - kuva!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!