fbq
Suvi Pitkänen raskaudestaan: Jatkuvia kipuja ja pinna kireänä!
Suvi Pitkänen raskaudestaan: Jatkuvia kipuja ja pinna kireänä!

Suvi Pitkänen raskaudestaan: Jatkuvia kipuja ja pinna kireänä!

Kauneusyrittäjä Suvi Pitkänen kertoo toisen lapsensa odotusajan olleen ongelmallisempi kuin hänen odottaessaan esikoistaan Safinaa. Suvi kertoo Metropoli-sivuston blogissaan, että rankka väsymys ja paha olo ovat piinanneet häntä raskauden alusta alkaen.

Väsymys on ajoittain suorastaan TAPPAVAA! Ikävä kyllä se on enemmän sääntö kuin poikkeus että olen todella uupunut. Olo on kuin jatkuvassa krapulassa. Uupus on ajoittain ollut todella rajua, fyysisesti kroppa on todella koetuksella ja oireilee voimakkaasti. Uupus aiheuttaa välillä myös turhautumista ja kiristää pinnaa aika huolella, Suvi kertoo.

Pahinta on, että urheilua rakastava Suvi saa liikunnasta pahoja kipuja.

- Mitä pidemmälle raskaus on nyt edennyt, on mulla lkanut esiintyä kipuja rasituksen yhteydessä. Tämä on juuri se mitä pelkäsin viimeksikin.  Safinaa odottaessa mulla ei ilmennyt mitään ennenkuin ihan viime metreillä. Nyt voimakkaita nivus- ja alavatsakipuja saattaa ilmetä ihan kiireisen työpäivänkin aikana. Kipuja on alkanut esiintyä aika helposti, joka kävely saattaa aiheuttaa voimakasta kipuilua jos kävelen yhtään liian ripeästi. Salilla kipuja ilmenee lähes välittömästi vaikka treenaisin hauista. Olen lyhentänyt treenieni kestoa, treenaan salilla max. 40min treenejä ja aerobisesta liikuntaa rauhallisesti. Painot tulee pitää inhimillisinä. Pääasia on että pystyy liikkumaan eikä kivut tästä pahene. Kamalinta olisi joutua vuodelepoon!!!!! Tulisin varmaan hulluksi. Rauhallisesti täytyy ottaa niin niin ei käy toivottavasti.

Huolestua ei kuitenkaan tarvitse, sillä Suvi kirjoittaa, että kaikki muu on sujunut raskaudessa hyvin. Suvi tosin kertoo olleensa huolestunut vauvan voinnista oman sairastelunsa takia. Mystinen sairaus on vaivannut Suvia jo pitkään.

Suvi Pitkäsen keho sekosi jälleen: Olen lihonut hurjaa tahtia - kuva!

Suvi kirjoittaa blogissaan, ettei sairastelun suhteen ole saatu vieläkään kunnon selvyyttä.

Fyysinen jaksamiseni ei ole ollut huipussaan viime vuoden aikana, tietysti olen ollut huolissani siitä että onhan vauvalla kaikki hyvin ja vaikuttaako kehoni sekava tila lapseen, näin ei ole onneksi todettu olevan, Suvi kirjottaa.