fbq
Samuli Edelmann

Surutyötä tekevä Samuli Edelmann vaikenee Vesa-Matti Loirista – työprojektit vievät mennessään

Viihdetaiteilija Vesa-Matti Loirin kuolema on yhä niin kova paikka Samuli Edelmannille, 54, ettei hän halua puhua siitä julkisuudessa lainkaan. Veskun luottoystävä suostuu sen sijaan rupattelemaan työprojekteistaan – ja niitähän riittää.

Suoratoistopalvelu C Moressa saa syksyllä ensi-iltansa Tallinnassa kuvattu psykologinen trillerisarja Musta valo. Tammikuussa C Morella nähdään myös Lappiin sijoittuva Poromafia-rikossarja, jota kuvattiin Kilpisjärvellä ja Tromssassa.

– Kaikista kuvauksista on vain hyviä muistoja. Poromafiaa suunniteltiin yli kuusi vuotta, joten olen hyvin kiitollinen siitä, että pääsimme vihdoin tekemään sitä, Samuli sanoo Seiskalle antamassaan harvinaisessa haastattelussa.

Samuli Edelmann julkaisi syötävän suloisen valokuvan itsestään yli 30 vuoden takaa - tältä artisti näytti parikymppisenä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pohjoismaalaisia huippunäyttelijöitä vilisevä Poromafia on modernilla otteella paketoitu rikoskertomus, jossa Samulin näyttelemän pojan ja Aake Kallialan esittämän isän välille syntyy synkkä valtataistelu.

Sarjan kuvauksissa oli kuitenkin niin kivaa, että Lappiin avoimesti mieltynyt Samuli tohtisi palaavansa samoissa merkeissä kuvankauniiden nietosten keskelle.

– Kyseessähän on saaga, eli eikös tätä pitäisi olla luvassa vähintään kolme tuotantokautta? Toivotaan siis, että pääsemme ensi kesänä tai syksynä uuden tuotantokauden kimppuun, hän naurahtaa.

Pusupommi! Samuli Edelmann ja laulaja Yona suutelivat intohimoisesti Tavastialla - kuva! "Kiitos rakas"

Vesku ja Samuli
Harvakseltaan haastatteluita antava Samuli Edelmann ei halunnut C Moren lehdistötilaisuudessa sanoa sanaakaan Vesku Loirin poismenosta. He olivat pitkäaikaisia sydänystäviä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy