Vain Seiskassa!

Supermyrskyt riepottelivat Aki Mannista läpi kevään - avioliitto pysyi lujana: "Somekohuissa punnitaan parisuhteen kestävyys"

Kotimaa | 11.06.2021 12:01

Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen kertovat Seiskan haastattelussa parisuhteestaan, lapsiarjesta ja siitä, miten pariskunnan ympärillä pyörineet somekohut ovat heihin vaikuttaneet.

Lue myös: Rita Niemi-Mannisen ja Akin rakkaustarina oli todellinen kohtalo - näin kaikki alkoi: "Olin torpannut jo viesteillä"

Lapsiarki on antoisaa

Pienen taaperon vanhempina ja kuntoiluyrittäjinä Manniset joutuvat tasapainoilemaan lapsiarjen ja oman elämänsä välillä. Urheilulliset vanhemmat haluavat pitää huolta myös omasta kunnostaan, sillä se auttaa jaksamaan myös pienen lapsen kanssa.

– Elämä on ollut antoisaa Donnan syntymän jälkeen. Alussa ei ollut hajuakaan, mitä tuleman pitää, mutta päivä kerrallaan tässä on menty. Lapsi tulee tietysti kaiken edelle, mutta hieman saa tasapainoilla oman elämän ja lapsenhoidon välillä. Kyllä vanhempienkin täytyy pitää huolta itsestään nukkumalla tai vaikka kuntoilemalla, Rita pohtii.

Lue myös: Lapsettomuudesta kärsinyt fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen otti kantaa äitiyden kirvoittamaan keskustelukulttuuriin: "Nainen osaa olla naiselle täys susi"

Manniset menivät naimisiin Porin Yyterin kauniilla hiekkarannalla vuonna 2015. Tytär syntyi vuonna 2019. Vaikka Donna on vanhempiensa silmäterä ja äärimmäisen rakas lapsi, on arki myös yllättänyt äidin. 

– Lapsiarki on sellaista, että se oikein imaisee mukaansa. Syksyllä kun Donna aloitti päiväkodissa, niin tajusin uudelleen, kuka minä olen. Ovat nämä kaksi vuotta kasvattaneet minua ihmisenä suunnattomasti enemmän kuin mikään muu, Rita toteaa.

Aki Manninen Rita Niemi-Manninen

Palkitseva arki

Rita ja Aki kertovat myös, että pariskunnan ympärillä viime aikoina kuohuneet kohut ovat ainoastaan lujittaneet heidän parisuhdettaan. Koska molemmille perhe on kaiken elämän keskiössä, oli kohujen aikana helppo tukeutua lähimpiinsä. 

– Ei meistä kumpikaan nähnyt niiden tulevan. Rita oli onneksi tukenani koko ajan, ja meillä on vahva parisuhde. Minulle perhe on edelleen tärkein. Somekohuissa punnitaan parisuhteen kestävyys, Aki toteaa. 

Lue myös: Ystävät, pullo pöytään! Aki Manniselta tunteikas avautuminen somekohuistaan: "Viime aikojen mediamyllyssä olen lunastanut sananvapauteni takaisin"

Aviopari on kertonut avoimesti yrittäneensä saada lasta yli kolmen vuoden ajan ennen Donnan syntymää. He olivat jo aloittamassa hedelmöityshoitoja, kun Rita kertoi hedelmöitysklinikalla, että hänen kuukautisensa olivat myöhässä. Kolme päivää myöhemmin raskaustesti näytti positiivista. Manniset kokevat, että vanhemmuus osui kohdalle juuri oikeaan aikaan.

– Omalla kohdallani juoksut on jo juostu. Olen elänyt värikkään elämän. Se on hienoa siinä, että tulee vanhemmaksi vähän varttuneemmalla iällä, että tärkeintä minulle on tällä hetkellä ehjä koti ja rakastava ilmapiiri, Aki kertoo empimättä.

– Itselläni on aivan sama. En etsi fanaattisesti sitä omaa juttuani enää. En kaipaa ravintoloita tai festareita, eikä minulla ole kaipuuta yöjuoksuihin. Nyt minulla on sellainen rauha nauttia tästä. Minusta tuntuu, että Donna tuli elämäämme juuri oikeaan aikaan, Rita summaa.

Lue myös: Siemaili drinksua bikineissä! Samalla reissulla fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen kuuli saavansa kauan odotetun vauvan: ”Kylmät väreet meni pitkin ihoani”

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld, Pasi Murto, Instagram,
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!