Vain Seiskassa!
Sami Hedberg

Suosikkivaikuttaja syyttää valehtelijaksi! Näin vastaa Sami Hedberg: "Minua koskevat väitteet ovat perusteettomia"

Kotimaa | 18.06.2021 22:13

Eilen torstaina somevaikuttaja Miisa Nuorgam kävi sosiaalisen median kanavissaan keskustelua seksuaalisesta ahdistelusta. Keskustelu lähti liikkeelle Diili-ohjelmassakin vuonna 2018 kilpailleen Miisan pohtiessa aiempia työpaikkojaan. 

”Hommat oli suht sekavia”

Instagram-tilinsä tarinat-osiossa Miisa kertoi, ettei ole aiemmin puhunut yhdestä aikaisemmasta työpaikastaan siellä kokemansa seksuaalisen ahdistelun vuoksi. Myöhemmin keskustelua käytiin vilkkaasti myös Miisan Twitter-tilillä, jossa suosittu somevaikuttaja tarkensi väitetyn ahdistelun tapahtuneen Sami Hedbergin ja Zaanin, oikealta nimeltään Jean-Eric Chaumentin, kiertueella.

– Olin vuosia sitten duunissa yhden Suomen suosituimman koomikon kiertueella ja siellä oli muutenkin hommat suht sekavia, mutta viimeinen niitti oli seksuaalinen ahdistelu, minkä takia lopetin, Miisa väitti somekanavissaan.

Miisalla on yli 22 500 Instagram-seuraajaa ja Twitterissä yli 8 800 seuraajaa.

– Ennen keikan alkua kiertueen koomikon frendi, toinen koomikko tuli halaamaan ja samalla tarrasi jalkoväliin kiinni. Väliajalla olin menossa syömään ja sama tyyppi odotti mua bäkkärillä alasti. Keikan jälkeen hän ihmetteli miksi "mökötän" ja perusteli tarraamistaan refleksillä, Miisa kuvaili tapahtumia Twitterissä ja Instagramissa.

Lue myös: Suosikkivaikuttajalta vakavia syytöksiä suomalaiskoomikkoa kohtaan: "Kourimista ja alasti odottamista!"

Twitter-tilillään Miisa kertoi myöhemmin, että koomikon ystävä oli nimenomaan Zaani ja pääkoomikon, jonka Miisa väittää suudelleen häntä baaritiskillä keikan jälkeen, olevan Sami. 

Kommentoivat kohua

Koomikot kommentoivat syytöksiä useissa medioissa eilispäivän aikana. Ilta-Sanomille Sami kertoi soittaneensa koko silloisen työryhmän läpi kysyäkseen, onko joku tietoinen tapahtuneesta.

– Hänen kanssaan ei ollut mitään ongelmia, kaikki oli kunnossa. Soitin mun henkilökunnan läpi, ketkä olivat töissä, että onko hän tällaisesta irtisanomisesta kertonut. Soitin kolmelle työntekijälle, ja kaikki sanoivat, että aivan outoa. (Nuorgam) ei ole sanonut sanaakaan tällaisesta aikanaan, eikä tällaista keskustelua ole koskaan käyty läpi, Sami kertoi IS:lle.

Lue myös: Sami Hedberg ja Saija Tuupanen Espanjassa: "Sami hauskuutti vakavan oloista Saijaa" - tuoreet salakuvat parista!

Syyttää valehtelusta

Samin antaman haastattelun jälkeen Miisa julkaisi Twitter-tilillään kuvankaappauksia viesteistä, joita on lähettänyt samalla kiertueella olleelle työkaverilleen vuonna 2016. 

– Kyseinen työntekijä on myös omien sanojensa mukaan kertonut tänään Samin soittaessa olleensa tietoinen tapahtuneista. Sami siis valehtelee väittäessään, ettei hänen työntekijöistään ole kukaan tiennyt mitään ja siten vihjaamalla, että keksin tämän päästäni, Miisa kirjoittaa.

Myöhemmin Miisa julkaisi lisää kuvankaappauksia aiheen tiimoilta käymistään keskusteluista vuodelta 2016. 

– Eli jos joku tosissaan uskoo, että olen valehdellut koko mun perheelle, ystäville ja lähipiirille, SEKÄ onnistunut tän valheellisen muiston istuttamaan työkaverinkin päähän, ja nyt yhtäkkiä 5v myöhemmin päätän tämän juoneni (???) tuoda ilmi, niin… Eikun herran haltuun vaan!

Lue myös: Nakuilukuvien takia kohuttu Diili-Miisa ärsyttää naapuriaan syvästi – avautuu saamastaan viestistä ja vierailusta: ”V**uttaisi saada häätö”

Kiistää väitteet

Seiska tavoitti myös Samin kommentoimaan uusia väitteitä.

– Luonnollisesti tällaiset asiat tulisi käydä heti läpi ja on valitettavaa, että kerrottu kokemus tuli näin myöhään tietooni. Minua koskevat väitteet ovat perusteettomia, Hedberg kommentoi.

Suosikkikoomikko kertoo, ettei ole aiemmin ollut tietoinen näistä väitteistä. 

– Asiayhteyttä käytiin eilen päivällä ensimmäistä kertaa läpi ensin oman henkilökunnan ja myöhemmin myös vuoden 2016 kiertueella mukana olleen muun henkilöstön kanssa. En ole ollut aiemmin tietoinen väitetystä asiasta tai sitä koskevista keskusteluista. Tällaiset keskustelut tulivat nyt vasta ensimmäistä kertaa tietooni, Sami jatkaa.

Tämän laajemmin Sami ei aihetta Seiskalle kommentoinut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sami Hedberg (@samihedberg)

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Ari Lahti, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!