fbq
Kotimaa
11.06.2021 16:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Timo Korhonen
Noora Karma
Suomessa kesän lomaileva Noora Karma paljastaa: Iso bisnesidea odottaa Espanjassa!
Kotimaa
11.06.2021 16:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Timo Korhonen

Mentalisti Noora Karma, 45, kertoili kesäsuunnitelmistaan Seiskalle tämän viikon torstaina kesäisessä Porvoossa.

– Vietämme lasten kanssa lähes koko kesän Suomessa. Koronan takia keikkoja ei ole kauheasti paria virtuaalitapahtumaa ja pari oikeaa tapahtumaa lukuun ottamatta. Aionkin vain lomailla, käydä moikkailemassa tuttuja ja löhöillä mökillä, iloinen Noora kertoi Seiskalle.

Lue myös: Isojen myllerrysten väsyttämä Noora Karma: Laitoin korkin kiinni!

Esiintymiskoulu Espanjaan

Espanjan Fuengirolaan Talent school -esiintymiskoulua perustava Noora on löytänyt myös liiketilan uudelle yritykselleen, vaikka toiminta alkaa vasta vuodenvaihteen jälkeen.

– En voi vielä paljastaa sen suuremmin, mihin se tulee, koska nimet eivät ole papereissa, mutta paikka on todella keskeinen. Se on lähellä kaikkea, myös suomalaisten suosimia kohteita. Ideana onkin, että kun saamme toiminnan käyntiin, niin siellä on myös niin sanottuja "leirejä". Suomalaisten tullessa lomailemaan nuoremmat voivat olla päivät opetuksessa, kun vanhemmat käyvät esimerkiksi golfaamassa tai tekevät omia juttujaan, Noora kertoo.

Lue myös: Raskaan avioeron kokenut Noora Karma: Joudun edelleen työstämään tapahtunutta!

- Talent Schoolissa opetetaan niin sanottuja esittävien taiteiden aineita. Taikuutta, tanssia, näyttelemistä ja sellaista. Aikuisille aiomme opettaa tanssia ja pitää joogatunteja.