fbq
Kotimaa
04.12.2021 13:49
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
jari tervo
Suomen tunnetuin paparazzi Panu Hörkkö on kameroineen siellä missä tapahtuu - nämä kymmenen historiallista salakuvaa ovat painuneet suomalaisten mieliin - katso!
Kotimaa
04.12.2021 13:49
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Paparazzi Panu Hörkkö on toiminut Seiskan leivissä jo kohta 15 vuotta. Uransa aikana Panu on ottanut kymmeniä tuhansia valokuvia eri julkkiksista.

Pyysimme Panua listaamaan kymmenen mieleen painunutta kuvaa vuosien varrelta. Tässä ne ovat, olkaa hyvät.

tervo
Kirjailija Jari Tervokin sen tietää: viina on viisasten juoma. Silti on aina häkellyttävää nähdä, miten perusfiksu ihminen muuttuu kännissä täydeksi toopeksi. Tervo veti vuonna 2014 sellaisen irvistelyesityksen Populuksen terassilla, että jopa paparazzilta meinasi silmät pudota päästä.
mörkö
Urheilusankareiden kanssa paparazzi joutuu usein viettämään unettomia öitä, mutta työ on palkitsevaa. Tästä kuvasta välittyy hyvin se tunnelma, joka Marko ”Mörkö” Anttilalla oli kun hän johdatti Suomen maailmanmestaruuteen vuonna 2019 Bratislavassa. 
Kimi
Kimi oli jo vuonna 2007 todellinen supertähti, mutta arki-Kimistä oli vähän dataa saatavilla. Tämä kuva antoi hyvän käsityksen Kimin silloisesta habituksesta. Kimi pörräsi Helsingissä satojen tuhansien arvoisella Mercedes CLK DTM -superautolla. 
 
mara
Suutelukuvan ikuistaminen on paparazzille aina onnistuminen työssä. Syksyllä Panu nappasi hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden ja ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisen hellät hetket kameran muistikortille. 
Bam
Hollywood-tähden ikuistaminen kunnon riehumiskuviin on Helsingissä harvinaista herkkua. Vuonna 2016 Jackass-tähti Bam Margera kuitenkin tarjoili tämän harvinaisuuden. Kuvassa Bamia viedään juuri Kisahallin putkaan. 
Hellu
Tanssii tähtien kanssa -kisa tunnetaan säihkeestä, kimalluksesta ja glamourista. Jatkoilla kun viina astuu kuvioihin, niin starat muuttuvat tavallisiksi kuolevaisiksi. Mieleen on jäänyt esimerkiksi tanssituomari Helena Ahti-Hallbergin pyllähtelyt auton konepellille. Salkkarit-tähti Emil Halberg ei hae tässä äitiään tanssiin, vaan yrittää taluttaa häntä kotiin. 
XX
Paparazzikuvan ei tarvitse olla aina tarkin mahdollinen, mutta silti siitä voi välittyä vallitseva tunnelma hyvin. Tämän kuva on otettu vuonna 2013 Aku Hirviniemestä, kun hän jahtasi paparazzia Helsingin yössä Venla-pysti hyppysissään. 
Asell
Näin itsenäisyyspäivän lähellä tulee usein mieleen Linnan juhlien jatkot. Tässä on kansanedustaja Marko Asellin tyylinäyte siitä, kuinka reviiri merkataan frakki päällä Helsingin yössä.
xx
Totuus saattaa olla mielikuvia karkeampi. Ex-nakupommi Sanna Suutari esitti julkisuudessa menestynyttä tv-tähteä, mutta totuus oli surullinen. Ostarikaljoittelu ei varsinaisesti ole luksuselämää.

Seuraa Panu Hörkköä Instagramissa tästä

Tilaa Seiskan uutiskirje! »