fbq
Pasi Remsu Seiskan synttäreillä

Suomalaisnäyttelijä Pasi Remsu sai roolin Hollywood-hitin jatko-osasta: Se on dinosaurusaiheinen ja mukana on Chris Pratt!

Suomalaisnäyttelijä Pasi Remsu osallistui viime keskiviikkona Seiskan 25-vuotisjuhliin hymyssä suin, eikä ihme. Mies on palkattu Hollywood-elokuvaprojektiin, jonka kuvaukset käynnistyivät Pasin osalta perjantaiaamuna hänen kotikaupungissaan Lontoossa.

- En ihan hirvesti voi vielä paljastaa, mutta dinosauruselokuvasta on kyse ja teen sitä Chris Prattin kanssa. Elokuva julkaistaan ensi vuonna, Pasi paljastaa.

Chris Pratt tähditti vuonna 2015 ilmestynyttä Jurassic World -elokuvaa, jonka jatko-osa saa ensi-iltansa sopivasti myös ensi vuoden aikana. Jurassic World rikkoi lipputuloillaan maailmanennätyksiä ensi-iltaviikonloppunaan kesäkuussa 2015.

Kuvaukset starttasivat Pinewood-studioilla vajaa viikko sitten, aikaisin perjantaiaamuna.

- Asun itse asiassa studioiden läheisyydessä. Ajattelin käydä katsomassa ja varmistamassa reitin, etten eksyisi, mutta niin kävi. Kartan mukaan pääsisin perille pyörällä 58 minuutissa. Kun lähdin, taivaalta tuli kaatamalla vettä ja kaksi ja puoli tuntia myöhemmin saavuin studioille vain kääntyäkseni takaisin, sillä en löytänyt perille. Seuraavana päivänä kävelin ja matkaan meni neljä tuntia. Teipitin sen matkan, että löydän varmasti kuvausaamuna takaisin perille, Pasi nauraa.