Suomalaiskaunottaren supertemppu! Elina Tervo poseeraa maailmankuulussa miestenlehdessä – superseksikkäät kuvat yksinoikeudella Seiskassa!

Kotimaa | 22.04.2021 08:39

Takavuosien Miss Helsingillä, nykyisellä elämäntapaseikkailijalla Elina Tervolla, 34, on tänään torstaina (22.4.) syytä riemuun. Lehtihyllyille pamahtaa samaan aikaan Seiskan kanssa Maxim-lehden toukokuun numero, jota suomalaiskaunotar tähdittää.

Kyseessä on maailmankuulun miestenlehden Australian-versio, mutta meriitti on joka tapauksessa melkoinen. Ennen Elinaa vuonna 1995 perustettuun ja ympäri maailmaa julkaistavaan Maxim-lehteen on kelvannut härmäläisistä vain Linda Lampenius.

– Olin juuri Meksikossa siemailemassa margaritaa, kun sain Instagramiini viestin. Se oli Maxim-tiimiltä ja siinä sanottiin, että he halusivat minut Kaliforniaan kuvauksiin. En ollut uskoa sitä todeksi, Elina kertaa Seiskalle. 

Lue myös: Povikuningatar Elina Tervo toteutti lapsuuden unelmansa rocktähteydestä: "En tiedä koska aikuisuus alkaa..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

Pikalähdöllä Kaliforniaan

Maxim oli bongannut Elinan toissa syksynä, jolloin rovaniemeläislähtöinen kaunotar osallistui samaisen miestenlehden kuvakilpailuun. Kyseisestä kisasta ei voittoa irronnut, mutta Lapin kaunotar jäi selvästi maineikkaan miestenlehden mieleen.

Lue myös: Suomalainen Elina, 32, ylsi maailmankuulun miestenlehden äänestykseen – nämä kurvit tekevät amerikkalaiset hulluiksi: ”En mielestäni näytä yhtään suomalaiselta”

– Koronan takia kuvaukset eivät onnistuneet Australiassa, koska maa on ollut koronan takia kiinni käytännössä koko vuoden. Siksi he kysyivät, voisinko matkustaa kuvattavaksi Yhdysvaltoihin, missä heillä työskentelee kuvaajia, Elina selostaa.

– Maxim-lehden väki oli bongannut sosiaalisesta mediasta, että majailen Meksikossa. Sieltä saa matkustaa Amerikkaan, jos on oleillut maassa vähintään pari viikkoa. No, itse olin lähes neljä kuukautta, joten koronatestien jälkeen lensin Kaliforniaan.

SEISKA 47/2020Seiska on raportoinut ympäri planeettaa  matkaavan Elinan liikkeistä viimeksi tammikuussa.
SEISKA 47/2020 Seiska on raportoinut ympäri planeettaa  matkaavan Elinan liikkeistä viimeksi tammikuussa.

Kuvat yksinoikeudella

Seiska julkaisee ainoana Suomessa Elinan Maxim-kuvat. Tulikuumat ranta- ja aavikkotunnelmat Orange Countyssä on tallentanut maineikas valokuvaaja Ryan Dwyer.

– Meitä oli koronan vuoksi melko maltillinen tiimi. Kuvausryhmään kuuluivat Ryan, hänen kuvausassistenttinsa, Maxim-lehden pr-henkilö ja maskeeraaja. Aloitimme aamuseitsemältä ja lopetimme vasta iltakuudelta.

– Olen lopputulokseen tosi tyytyväinen. Jonkun mielestä kuvat voivat olla todella rohkeita, mutta omasta mielestäni ne ovat tosi kauniita ja hienoja otoksia.

Katso Elinan kuvat Seiska Klubista!

Arkistovideo: Elina Tervo Miss Helsinki 2011

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Ryan Dwyer
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!