fbqSunneva Sjögreniltä raju vastaisku missi-Nicolen kohusyytöksiin - syyttää valehtelusta: "Se viisi minuuttia julkisuudessa meni jo!" | Seiska
Sunneva Sjögren ja Nicole Söderström

Sunneva Sjögreniltä raju vastaisku missi-Nicolen kohusyytöksiin - syyttää valehtelusta: "Se viisi minuuttia julkisuudessa meni jo!"

Kotimaa | 13.07.2021 18:54

Missikisoja luotsaava Sunneva Sjögren kertoi tiistaina (13.7.) Seiskalle oman mielipiteensä Nicole Söderströmin esiin tuomia mielipiteitä Miss Suomi -kilpailua koskien.

Tämänvuotisen Miss Suomi -kisan keskeyttänyt Nicole latasi maanantaina Instagram-tilillään rajua tekstiä missiorganisaation toiminnasta ja syytti heitä epäreilusta kohtelusta. 

– Minusta tuntuu, että siellä vain valikoitiin ne lempparitytöt ja jos sinä et siihen kuulunut, niin sinun oli tosi vaikea päästä siihen porukkaan mukaan, Nicole muun muassa kertoi.

Lue lisää: ”Minua on kusetettu pahasti” - Miss Suomi -kisan keskeyttänyt Nicole Söderström lataa suorat sanat missiorganisaation toiminnasta - "Siellä vain valikoitiin ne lempparitytöt!"

Sunneva vastaa Nicolen väitteisiin kylmänviileästi.

– Olen sanonut ihan hänellekin, että ymmärrän hänen tunteitaan ja että hän varmasti uskoo tunteidensa olevan aitoja, mutta koskaan ei saa sekoittaa sitä, että omien mielipiteiden ja tunteiden vaikutukset olisivat faktoja, Sunneva tarkentaa.

– Olen todella surullinen Nicolen puolesta, koska soitin hänelle totta kai heti ja keskustelimme tästä. Tiedote Nicolen ja Katariinan (Juselius) poisjäämisestä tuli kuitenkin hyvässä hengessä ja kaikki meni hyvässä hengessä muutenkin. Nicole kiitti kovasti näistä neljästä vuodesta, jotka hän on tähän vapaaehtoiseen kilpailuun halunnut tulla mukaan.

 

Sunneva kertoo olevansa surullinen Nicolen puolesta.
Sunneva kertoo olevansa surullinen Nicolen puolesta.

 

Sunnevan mielestä missiorganisaatiolla ei ole salattavaa sen suhteen, että kisaajia olisi kohdeltu menneisyydessä epäoikeudenmukaisesti.

– Meillä täällä hyvin avoimesti ja läpinäkyvästi käydään aina asiat läpi. Tytöt minulle soittelevat aina, milloin mistäkin asiasta, niin iloista kuin suruistakin ja niin on Nicolenkin kanssa vuosien varrella monta keskustelua käyty. Olen aina pyrkinyt häntä tukemaan ja auttamaan kaikissa asioissa. Nytkin kun hän kertoi tämän asian, että hänellä ei ole ollut motivaatiota jatkaa, Sunneva vakuuttaa.

– Tämä kilpailu vaatii sitoutumista ihan niin kuin mikä tahansa muukin työ tai kilpailu. Se vaatii harjoittelua ja itsenäistä työskentelyä.

– Kaikki on erittäin avointa aina meillä, Sunneva painottaa uudelleen.

Lue myös: Shokkikäänne: kaksi Miss Suomi -finalistia ulos kilpailusta! 

Syyttää valehtelusta

Sunneva kertoo kysyneensä Nicolelta puhelimitse tarkennuksia kokemiinsa vääryyksiin.

– Kysyin Nicolelta, että nyt kun sinä kerrot näitä omia mielipiteitäsi totuutena, niin voitko kertoa minulle, mitä sinulla on. Hänellä ei kuitenkaan ollut mitään kerrottavaa. Lopussa Nicole vielä sanoi minulle olevansa todella kiitollinen.

– Tämä on hyvin ristiriitaista tämä puhe. Se viisi minuuttia julkisuudessa meni jo, Sunneva viittaa Nicolen kanssa käymiinsä keskusteluihin.

 

Nicole Söderström on osallistunut Miss Suomi-kilpailuihin jo neljästi.
Nicole Söderström on osallistunut Miss Suomi-kilpailuihin jo neljästi.

 

Oletko mahdollisesti kehottanut Nicolea poistamaan Instagramissa-julkaisemansa ulostulot?

– Minä olen hänelle nimenomaan sanonut, että hänellä on oikeus, Sunneva tuohtuu.

– Meillähän on brändikoulutusta koko ajan kaikille ja pyrimme auttamaan, että miten rakennat omaa brändiä ja millaista mielikuvaa haluat itsestäsi tehdä. Jokaisella on oikeus tehdä juuri niin kuin haluaa. Sehän on sitten itsestään kiinni, millaisen kuvan haluaa itsestään antaa.

Sunnevan ja Nicolen käymästä viestittelystä selviää, että missiemo ei ole tyytyväinen ex-finalistin mahdolliseen valehteluun.

– Kiitos Nicole näistä vuosista. Olisin toivonut, että pysyt kuitenkin totuudessa, kun avaudut ja kerrot omista tuntemuksistasi. Kaikkea hyvää elämääsi, Sunneva kertoi kirjoittaneensa Nicolelle viestitse Instagram-ulostulojen jälkeen.

– Sinä tavallaan tunnustat siinä valehdelleesi, että ehkä kannattaa miettiä, mitä laittaa sinne someen, Sunneva jatkoi viestissään.

Hän viittaa valehtelulla Nicolen Instagram-päivityksen kohtaan, jossa missifinalisti kertoo lähteneensä monista kiertueen tapahtumista pois kesken kaiken ja keksineensä ”miljoona syytä”, minkä takia hänen ei tarvitsisi jäädä.

 

 

Kysyttäessä kannanottoa Nicolen esiin tuomaan mielipiteeseen tiettyjen kisaajien suosimisesta, Sunnevan vastaus on selkeä.

– Tässä kilpailussa kaikkia finalisteja kohdellaan meidän puolestamme täysin tasavertaisesti. Jokaiselle kilpailijalle on kaikki valmentajat ja avut käytössään ihan samalla tavalla, ihan jokaiselle. 

– Ennakkosuosikkeja toki nousee lehdistön eri äänestyksissä ja tällaisissa. Kun on kilpailutilanne, se aiheuttaa hyvin paljon epävarmuutta, kun käy vertaamaan itseään toisiin ihmisiin, Sunneva vihjaa.

Sunnevan mukaan osa finalisteista viestittelee hänelle päivittäin ja osan kanssa viestejä vaihdellaan vain toisinaan. Kaikilla on hänen mukaansa kuitenkin täysin samat mahdollisuudet voittoon.

– Se mitä olemme painottaneet vuosien varrella näille kisaajille, on se, että keskityttäisiin siihen omaan tekemiseen. Siinä vaiheessa, kun lähdet vertaamaan itseäsi muihin, niin löydät varmasti jotain, missä joku on sinua parempi tai huonompi. Nämä ovat nimenomaan niitä omia tuntemuksia.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Atte Kajova, Timo Korhonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!