fbq
Sofia ja stefan

Suhdekriisi selvitetty? Sofia Belórf suuteli väkisin Stefan Thermania ja julkaisi videon - ja herranjestas, mikä bikinivartalo!

Kohupariskunta Sofia Belórf ja Stefan Thermanin parisuhderiita näyttäisi rauhoittuneen ainakin sen verran, että suukottelu onnistuu. Sofia julkaisi Instagram-tarinoissaan pienen videon Hangossa, jossa he istuvat vierekkäin toistensa syleilyssä.

Ystävälle viestejä! Stefan Thermanin kanssa riidellyt Sofia Belórf istuskeli surullisena terassilla! 

Videolla Sofia pussaa Stefua väkisin poskelle. Miestä se ei tosin hirveästi näytä häiritsevän, koska hänen naamansa pysyy näkkärillä. Kaunotar kuitenkin antaa itsellensä hieman kyseenalaisen liikanimen.

- Väkisin pussaaja, Sofian videossa lukee.

Sofia pussa Stefania
Kuvakaappaus Sofia Belórfin Instagram-tarinoista, jossa hän pussaa Stefan Thermania. 

Lämminoloisessa syleilyssä molemmat ovat käärineet kätensä toistensa ympärille suukottelun ajaksi. Heistä ainakin Sofialla näyttää olevan erittäin hauskaa Hangon maisemissa, koska hänellä on hymy herkässä. Huvittunut kaunotar ei pysty hillitsemään kikatustaan, kun hän kuvaa rakkaansa syömässä herkullisen näköistä jälkiruokaa. 

Jäätävä tunnelma lentokoneessa – näin Sofia Belórf kommentoi Seiskalle riitaa Stefan Thermanin kanssa!

Sofia ja Bambi
Kuvakaappaus Sofian Instagram-tarinoista, jossa hän kantaa Bambia ja pussaa kameralle.

Stefu ei ollut ainoa kuka sai kokea Sofian pusuttelua meren ympäröimässä rantakaupungissa. Aikaisemmalla videolla kaunotar kantaa sylikoiraansa Bambia, jota pidellessään hän muiskauttaa märänkuuloisen suukon kohti kameraa. 

Sofia Belorf
"Niin kuuma," Sofia kirjoitti yhteen videoonsa. Kuvakaappaus Instagram-tarinoista.
Sofia Belorf bikinit
Auringonottaminen hymyilytti Sofiaa bikineissä. Kuvakaappaus Instagram-tarinoista. 

Sofia Belórfille karua tylytystä miesmaustaan somessa - julkaisi napakan vastauksen arvostelijalle!

Samankaltaisuudet eivät lakkaa ainoastaan turkin värissä Sofian syleilyssä olleiden vaaleakarvaisten kanssa. Stefun ja Bambin molempien ilmeet pysyvät kaunottaren kainalossa peruslukemilla.  

Suomen eteläisimmässä kaupungissa oli erittäin kuumat tunnelmat Sofian videoista päätellen, koska kohukaunotar viihtyi bikineissä aurinkoa palvoen. Hänen fitnesskroppansa on yhä vaikuttavassa rantakunnossa, jota Sofian uima-asu vain korostaa entisestään.