fbq"Sori äiti ja iskä" - Anna Puu tiivisti teini-ikänsä yhteen lauseeseen ja kuvaan: ”Koen niin suurta hellyyttä tätä tyyppiä kohtaan” | Seiska
Katso kuva!
Anna Puu

"Sori äiti ja iskä" - Anna Puu tiivisti teini-ikänsä yhteen lauseeseen ja kuvaan: ”Koen niin suurta hellyyttä tätä tyyppiä kohtaan”

Kotimaa | 03.03.2021 14:01

Raskaana oleva laulaja Anna Puu, 39, paljasti, millaisia paheita hänellä on ollut nuorempana. Anna julkaisi Instagram-tilillään kuvan kesältä 1997, missä hän on teini-ikäisenä tupakka kädessään. 

Laulajan tyyli on kuvassa sen näköinen, että grunge-musiikkilaji on ollut nuoren Annan mieleen. 

- Tuima katse, rööki (sori äiti ja iskä), punaiset hiukset keskijakauksella, kirppikseltä ostettu miesten froteinen kalsaripaita ja musiikki mieluiten livenä nautittuna. Niistä oli Annan teini-ikä tehty. Koen niin suurta hellyyttä tätä tyyppiä kohtaan, Anna kertoo.

Lue myös: Anna Puu julkaisi tunteikkaan kirjoituksen raskausajasta - vihjailee myös uudesta musiikista: "Kyllä se tuleva levykin sieltä sit joskus pullahtaa, mut hoidetaan tää yks pulla ekaks!"

Oman teini-ikänsä analysoimisen lisäksi Anna kaipaa jo kesäisiä kelejä ja festareita. Hänen nostalginen kuvansa on otettu Ilosaarirock-festivaaleilta. Anna on kuvassa noin 15-vuotias.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

Raskaana

Laulaja paljasti joulukuun alussa ilouutisen, että hän odottaa lasta yhdessä avopuolisonsa, musiikkituottaja Jukka Immosen, 42, kanssa.

Lue myös: Anna Puun raskausvatsa kasvaa - julkaisi hauskan kuvan hupaisalla vertauksella 

Pariskunta on seurustellut vuodesta 2016 lähtien, ja heidän ensimmäisen yhteisen lapsen laskettu aika on keväällä. Annalla on yksi lapsi aikaisemmasta suhteestaan. Laulajan esikoinen syntyi vuonna 2010.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

Lue myös: Talven villitys vei laulajan mukanaan! Aina iloisen Anna Puun hymy ei hyydy jäiden keskelläkään – pulikoi avannossa lumivallien suojissa 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!