fbq

Sonja Aiello paljastaa laihduttavan ruokavalionsa salat!

Fitnessvalmentaja antaa esimerkin päivän ruokailuistaan.

Hyvinvointivalmentaja Sonja Aiello, 24, kertoo ruokavaliostaan.

Arkistovideo: Sexmane häätää Sonja Aiellon pois lavalta

Sonja Aiello paljastaa itselleen toimivan ruokailun periaatteet. Sonja kertoo syövänsä tasaisin väliajoin ja monipuolisesti.

– Mä oon nyt yli 2 vuotta mennyt niin, että syön 4 ateriaa päivässä ja se on toiminut mulla erittäin hyvin: aamupala, kaksi lämmintä ateriaa sekä iltapala, hän selvittää Instagramissa ja jatkaa:

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tällä hetkellä tavoitteena pitää ruokavalio siistinä mutta ei kuitenkaan tylsänä tai yksitoikkoisena. Tässä näätte erittäin hyvin sen, että vaikka noudattaisit terveellistä ruokavaliota, sen ei todellakaan tarvitse olla pelkkää kanaa ja riisiä.

Sonja Aiello hehkuttaa hyvin sujunutta Selviytyjät-kisaansa – katsojalta tyly arvio: ”Siivellä eteenpäin”

Videopäivityksestä selviää esimerkki päivän ruokailuista. Aamupalaksi Sonja on tehnyt tuorejuustolla, juustolla, leikkeleellä, tomaatilla ja munakkaalla täytetyt paahtoleivät. Lisäksi hän ottaa vitamiiniporetabletin sekä proteiinirahkan. Salitreenin jälkeen tiedossa on täytetyt tacoleivät. Päivälliseksi on kanapastaa tomaatilla. Iltapalana on banaanilla, mansikoilla, mustikoilla ja proteiinirahkalla kuorrutetut amerikkalaistyyliset pannukakut.

– Mä pidän arkena mun ruokailurytmit kunnossa ja sitten yleensä viikonloppuisin syön vähän rennommin (joskus toki poikkeuksia arkena). Tällä hetkellä mulla on tosi freesi olo kropassa ja energiaa riittää treeneissä.

Espanjassa toistaiseksi asuvan Sonjan ruokavalion johdosta myös paino on pudonnut useamman kilon. Myös liikunta on ollut apuna.

– Oon itseasiassa parin viikon aikana freesannut kroppaa -2.5kg ihan vain sillä, että oon siistinyt vähän ruokavaliota ja lisännyt askelia päivittäiseen arkeen. Olo on tällä hetkellä todella hyvä, energinen ja ITSEVARMA, hän fiilistelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sonja Aiello kertoo pysäyttävästä kohtaamisestaan kodittoman kanssa