Rosanna Kulju

Somevaikuttaja Rosanna Kuljun yllättävä suhde uutisiin: "Toisten mielestä tyhmän ihmisen päätös"

Kotimaa | 25.02.2021 17:01

Miss Helsinki -kilpailua emännöivä Rosanna Kulju, 29, yllätti monet seuraajansa eilen (24.2.), kun hän kertoi Instagram-videotarinoissaan, ettei hän seuraa uutisia. Somevaikuttaja paljasti, ettei ole pitkään aikaan seurannut maailman menoja uutisvirrasta, koska ei halua aloittaa päiväänsä ikävillä asioilla.

Nyt Rosanna jakoi asiasta myös oman päivityksen, jossa hän kertoo suhteestaan uutisiin.

- Mä en halua aloittaa mun aamua lukemalla sodasta, raiskauksista, väkivallasta ja vaikka mistä kamalasta. Tai koronasta. Jos jokin uutinen on tarpeeksi tärkeä, niin se tavoittaa mut kyllä. Ymmärrän, että tämä on päätös, joka on joidenkin mielestä välinpitämätön ja toisten mielestä tyhmän ihmisen päätös, Rosanna kirjoitti Instagram-julkaisussaan.

Lue myös: Välit viilenivät! Baarimoguliin yhdistetty Rosanna Kulju suhteen päättymisestä: Emme ole koskaan seurustelleet! 

Ajankohtaisten aiheiden seuraaminen on Rosannan mielestä kaikkien oma päätös, eikä siihen pitäisi muilla olla mitään sanomista. 

- Mä voin aikuisena naisena päättää, etten lue uutisia, jos siltä tuntuu. Voin päättää syödä vaikka jäätelöä aamupalaksi, jos mä haluan. Jokaisen tulee tehdä niitä asioita elämässä, jotka tuntuu oikealta ja tärkeältä. Jos heti aamusta puristaa rinnasta uutisia selatessa, niin suosittelen kokeilemaan olla lukematta uutisia ja tunnustella miltä tuntuu. Hyvät ajatukset tuovat lisää hyviä ajatuksia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROSANNA (@rosannakulju)

Tiukat mielipiteet

Somevaikuttaja on viime aikoina kertonut vahvoja mielipiteitään sosiaalisessa mediassa. Hän otti hiljattain kantaa kansainväliseen ilmiöön, missä monet naiset ovat alkaneet myydä alastonkuviaan OnlyFans-verkkosivustolla. 

Häntä häiritsi sivuston suuri suosion kasvu viime vuoden aikana, ja siksi halusi huomauttaa nuorille kuvien myymisen ongelmista.

Lue lisää: Somevaikuttaja Rosanna Kulju kertoo mielipiteensä OnlyFans-sivuston alastonkuvista: "Mieti kaksi kertaa"

- Seuraan itse enemmän ruotsalaisia vaikuttajia ja mediaa yleisesti. Mielestäni on tosi huolestuttavaa, miten nopeasti OnlyFans on yleistymässä. Jos saan antaa yhden vinkin kenelle vaan nuorelle, niin älä hanki OnlyFansia nopean rahan perässä. Kuvat eivät häviä internetistä koskaan, Rosanna neuvoi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROSANNA (@rosannakulju)

Lue myös: Superupean Rosanna Kuljun mieltä painaa – ihmettelee häneltä paljon kysyttyä asiaa: ” Ei sillä luvulla ole yhtään mitään merkitystä” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROSANNA (@rosannakulju)

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Panu Hörkkö, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!