fbq
Kotimaa
10.09.2021 21:01
Teksti: OLLI SUOMINEN|Kuvat: TR3 Media
PT VATANEN
Sometähden yrityksen taloustiedot komeaa katsottavaa – miljoona rikki ensi vuonna?
Kotimaa
10.09.2021 21:01
Teksti: OLLI SUOMINEN|Kuvat: TR3 Media

Supersuositun sometähden Jooel Vatasen, 31, luotsaaman Ptvgym Oy:n tuoreet taloustiedot ovat komeaa katsottavaa. Miehen johtaman kuntosaliryppään yritystoiminta on ollut noususuhdanteista jo vuosia, ja liikevaihto on noussut sadoillatuhansilla euroilla. Viime vuonna yritys tahkosi yli 750 000 euron liikevaihdolla huiman 185 000 euron voiton.

Seiska tavoitti kiireisen miehen kommentoimaan lukemia. 

- Vuosi vuodelta tässä mennään vähän paremmin, tasaista nousua ollut koko ajan. Ei taustalla mitään sen isompia kikkoja ole kuin päämäärätietoinen tekeminen, ja se että firman tulosta käytetään jatkuvasti liiketoiminnan edistämiseen.

Lue myös: Kuntosaliyrittäjä Jooel Vatasen mielipide homoseksuaaleista sai Tuure Boeliuksen raivoon!
 

SALIRYPÄS KASVAA KASVAMISTAAN

Ilmaiseksi mikään ei ole tullut, vaan Jooel on avannut uusia kuntosaleja ympäri Suomen kiihtyvällä tahdilla. Kaikkiaan kuntosaleja on tällä hetkellä kahdeksan, joista uusin niistä aukesi äskettäin Turkuun.

- Kuntosaleja on pilvin pimein, mutta usein ne toistavat samaa kaavaa, eikä siinä mitään vikaa ole, koska usein palvelu kannattaakin rakentaa mahdollisimman laimealla tavalla, joka miellyttää mahdollisimman paljon ihmisiä eri ikäluokista jne.

Lue myös: PT aloitti raskauskilosodan: Universumin p**kin selitys, älkää tyhmät syökö kahden edestä!

- Meidän kuntosalimme konsepti on täysin erilainen, se on rakennettu nuorekkaalla ja rajulla tyylillä. Me emme yritä miellyttää kaikki, mutta taas niitä joita miellytetään, niin pyritään tekemään se 100-prosenttisesti ilman kompromisseja.

- Meille kaikki ovat tervetulleita, mutta jos etsii hiljaista salia, jossa on hyvä lukea lehtiä, emme ole paras vaihtoehto. Kasvua ei pidä pelätä, jos kokee että tuottamalleen palvelulle on kysyntää Suomessa, silloin pitää "laittaa hanaa", mies kiteyttää.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »