fbq
Yeboyah

Someraivon kohteeksi joutunut räppäri Yeboyah perui viikonlopun keikat – tässä syy!

Alkuviikosta someraivon kohteeksi joutunut räppäri Yeboyah, 25, perui viikonlopun keikat. Räppärin oli tarkoitus nousta sekä Tampereen Blockfestin että Isokyrön Kyröfestin lavoille. Yeboyah ilmoitti asiasta omalla Instagram-tilillään.

 Vain elämää -tähti Yeboyah syyttää The Rasmuksen euroviisukappaletta: "Päätämme olla rasisteja"

– Hyvät ystävät ja tukijat, suurimmat pahoittelut, että joudun perumaan Blockfest esiintymisen tänään ja Kyröfestit huomiselta. Se oli erittäin vaikea päätös, mutta lopulta välttämätön. Nuorena naisena tällä alalla voi olla vaikea uskoa, että terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on yhtä tärkeää kuin luomani taide, räppäri kirjoittaa kuvatekstissään vapaasti suomennettuna. 

Yeboyah kiittää tiimiään, joka auttoi häntä tekemään tämän vaikean päätöksen. Lisäksi hän kiittää festivaalien järjestäjiä tilanteen ymmärtämisestä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Toivottavasti näemme pian, räppäri toteaa. 

Kuvataiteilija Raakel Kuukka on kuollut - räppäri Yeboyah suree menehtynyttä äitiään

Räppäri esiintyi Flow-festivaalilla lauantaina 13. elokuuta.

Artisti lisäsi Helsingin Suvilahdessa sijainneelta festivaalialueelta kuvasarjan, jossa hän poseeraa tyylikkäänä mustissa housuissa ja nahkatakissa. Kuvakarusellin yhdessä otoksessa Yeboyah pyllistää kohti kameraa.

Kuvaan on myös joutunut tuntematon festivaalikävijä, joka näyttää hämmästyneeltä nähdessään artistin poseerauksen. Yksityishenkilön ilme on ilmeisesti huvittanut räppäriä, sillä Yeboyah on lisännyt kuvakarusellin viimeiseksi kuvaksi lähikuvan ohikulkijan kasvoista.

Someraivo repesi! Vesala ja Yeboyah naureskelevat tuntemattoman miehen kustannuksella: "Todella epäkunnioittavaa"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Julkaisun kommenttikenttä repesi. Useat ihmiset naureskelivat yksityishenkilön ilmeelle kommenteissa. Tähän joukkoon lukeutuu myös suosikkiartisti Paula Vesala, jonka kommentin Yeboyah on kiinnittänyt ylimmäiseksi.

– Vika kuva best, Paula kirjoitti kuvan alle itkunauru- ja sydänemojin kera.

Jokaista somekäyttäjää julkaisu ei kuitenkaan naurattanut. Jodel-keskustelupalstalla ihmiset kehottivat kaikkia esimerkiksi ilmiantamaan julkaisun. 

Nyt someraivoa aiheuttanut julkaisu on poistettu. Joko itse räppärin tai sitten ylläpidon toimesta. 

Vesala ja Yeboyah nauroivat tuntemattoman miehen kustannuksella - näin siinä kävi

Yeboyah on musiikkinsa lisäksi tunnettu äänekkyydestään esimerkiksi rasisminvastaisessa keskustelussa.

Yksityishenkilön lähikuva on nähty nettikiusaamisena, joka ei joidenkin seuraajien mukaan istu yhteen räppärin ajamien asioiden kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy