Sokkipaljastus! Temptation Island Suomen sinkkukomistus Niko Majuri: Yritin useita kertoja itsemurhaa

Kotimaa | 25.02.2021 08:41

Turkulaisen Niko Majurin, 25, elämä on ollut vauhdikas. Siihen on mahtunut ylä- ja alamäkeä sekä paljon suhteita.

– Jokainen suhde on opettanut elämää. Erot ovat välillä tuntuneet suolaisen karheilta, mutta niiden jälkeen on jatkettu ystävinä.

Sinkkuna elävä Niko ei omien sanojensa mukaan mennyt Temptation Island Suomi -ohjelmaan hakemaan suhdetta vaan rentoilemaan ja testaamaan sosiaalisuuttaan.

Pitkä ja raamikas Niko oli mukana tosi-tv:ssä jo ennen Temppareitakin. Suomen huippumalli haussa -sarjassa hän ei kuitenkaan yltänyt finaaliin.
Pitkä ja raamikas Niko oli mukana tosi-tv:ssä jo ennen Temppareitakin. Suomen huippumalli haussa -sarjassa hän ei kuitenkaan yltänyt finaaliin.

Lue myös: "Jos sä oot kana ja mä muna, nii voitasko vihdoinki ottaa selvää, kumpi tulee ensin" Tässä ovat Temptation Island Suomen upeat miessinkut!

Demonit yhä läsnä

Nikon nuoruus oli jatkuvaa tasapainoilua. Monimutkainen suhde vanhempiin ja teini-iässä yllättäneet kasvukivut kasautuivat ylitsepääsemättömiksi. Solmut eivät avautuneet vaan johtivat umpikujaan.

– Tilanne meni niin pitkälle, että yritin useita kertoja itsemurhaa. Joka kerta minut saatiin pelastettua, Niko avautuu.

– Sain terapiaa, ja itsetuhoiset ajatukset hävisivät hiljalleen, mutta lapsuuden demonit ovat yhä selkäytimessä.

Teksti:Timo Salmesmaa
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!