fbq
Kotimaa
24.11.2021 10:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Samuli Karala
Sofia Belorf
Sofia Belórf katuu hormonivalmisteen käyttöä - aivosumu iski
Kotimaa
24.11.2021 10:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Samuli Karala

Sofia Belórf kertoo Instagramin Stories -osiossa, että hänellä oli eilen tiistaina (23.11.) todella vetämätön ja väsynyt olo. Sofia aprikoi, että väsymys johtuisi pääkaupunkiseudun ankeasta säätilasta. Tiistaina aurinko ei näyttäytynyt ja ilma oli marraskuisen ankeanharmaa.

Mutta lopulta Sofia hoksasikin todellisen syyn väsymykselleen. Hän oli ottanut lääkkeellistä apua nukahtamiseen.

– Siis mä hiffasin mun paskan olon syyn! Otin eilen melatoniinin pitkästä aikaa! Mulla on tullut siitä ennen superhuono olo, outoja unia ja sellanen aivosumu. En ota sitä enää koskaan! Ei edes kipeenä ole ollut näin surkeeta oloa, Sofia päivitteli.

Käsikauppatuotteena myytävä melatoniini on hormoni, antioksidantti ja unilääke. Ihmisen käpylisäke tuottaa unten maille vievää melatoniinia luontaisesti. Valmisteena tuotetta suositellaan vain tilapäiseen käyttöön. 

Somevideoidensa perusteella Sofian päivään tuli kuitenkin vipinää. Hän päivitti videoita kampaajakäynnistään ja kertoi siemailleensa vihreää teetä.

Lue myös: Ranta-ahon perhedynastia vajosi köyhyysrajan alapuolelle: Ex-miniä Sofia Belorf pesi tienesteillään koko perheen

Tv-näkyvyyttä luvassa

Sofian tähdittämä true crime -sarja Katiska jatkuu Neloseen Ruutu+-palvelussa tammikuussa. Sarjassa seurataan muun muassa Sofian exän, Niko Ranta-ahon arkea Riihimäen vankilassa.

Dokumentissa matkustetaan Espanjan aurinkorannikolle huumekaupan ytimeen ja selvitetään, miten Niko ja kansainväliset rikollisjärjestöt toimivat suomalaistenkin suosimassa turistikohteessa. Katiska-rikosvyyhtiin pureudutaan tutkivien toimittajien, keskusrikospoliisin, asianajajien ja tutkijoiden näkökulmasta.

Katso Katiskan uuden kauden traileri tästä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »