fbq
Sofia Ruusila

Sofia Belórf jää eron myötä asumaan 70 neliön kotiin – näilläkö tuloilla maksaa vuokran?!

Fitnesskaunotar Sofia Belórf ja hänen miehensä Niko Nousiainen eroavat.

Seiska kertoi pariskunnan aviokriisistä jo helmikuussa ja tänään ilmestyneessä Ilta-Sanomissa Sofia myöntää eron olevan totta.

Näin jäätävästi Sofia Belórf torjui Niko Nousiaisen: paparazzi ikuisti aviokriisin!

Sofia ja Niko muuttivat viime syksynä Helsingin Etu-Töölöön vajaan 70 neliön asuntoon asumaan. Sofia kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että hän aikoo jäädä heidän yhteiseen kotiinsa ja Niko muuttaa pois.

KATSO KUVA ASUNNOSTA: Niko Nousiainen ja Sofia Ruusila muuttivat: hulppea asunto Etu-Töölössä!

Sofia joutuu maksamaan noin 1700 euron kuukausivuokraa asunnosta. Keskustelupalstoilla ihmetelleen, miten se on mahdollista Sofian tuloilla. Hänen vuoden 2015 ansiotulonsa olivat 32 420 euroa. Mätkyjä Sofia joutui maksamaan yli 7400 euroa.

Niko on kohdellut Sofiaa koko suhteen ajan kuin prinsessaa mutta saanut juoksupojan roolin. Seiskalle vinkataan, että Sofia on kova komentamaan aviomiestään.

- Niko rakastaa edelleen yli kaiken Sofiaa, mutta näyttää siltä, että suhteessa on vaikeuksia. Niko on ollut valmis tekemään kaikkensa parin suhteen eteen. Hän on ostanut rakkaalleen kalliita lahjoja, vaikka talous on ollut jo pidemmän aikaan kuralla. Suhteen aikana hän on joutunut ulosoton asiakkaaksi, Seiskalle kerrotaan.

Väitteet siitä, että avioliitto Sofian kanssa on tullut Nikolle kalliiksi, ei ole välttämättä tuulesta temmattu. Niko on nimittäin parin viime vuoden aikana ajautunut yhä pahempiin talousvaikeuksiin.

Nikon ulosottorekisterissä on pe¬räti 15 sivua, ja häneltä karhutaan yli 24 000 euron velkoja. Vuosi sitten velkaa oli ”vain” 16 000 euroa. Myös Sofia on joutunut ulosoton asiakkaaksi, mutta hän on maksanut pienet ulosottovelkansa pois.