fbq
Tauski Peltonen.

Sitä saa mitä tilaa! Tauskin painajaislennolla karut seuraukset: virkavalta vastassa Helsinki-Vantaalla – ”Jotain krokotiilinkyyneleitä se siellä vuodatti”

Tauski Peltosen värikkään elämän tuorein juonenkäänne koettiin hiljattain yläilmoissa. Paluulento Gambiasta Tanskan kautta takaisin kotimaahan oli kuulemma täynnä toinen toistaan erikoisempia – ja kanssamatkustajien mielestä ikävämpiä – käänteitä.

Lennolla mukana olleet silminnäkijät ovat kertoneet Seiskalle, että Tauski muun muassa kinusi ilmaista viinaa vieressä istuneelta rouvalta. Lisäksi hän häiriköi edessään istuneita kaunottaria sillä seurauksella, että nämä joutuivat vaihtamaan paikkaa koneen etuosaan.

Painajaismainen paluulento! Tauski järjesti yläilmoissa ennennäkemättömän show’n: ryyppäsi, vonkasi ja ahdisteli – ”Mietin, että ei j***lauta”

Melko lähellä iskelmäveijaria istunut matkustaja kuuli hyvin Tauskin lennon aikana. Jutut herättivät kanssamatkustajissa ihmetystä.

– Hän toivoi vieressä istuneen rouvan auttavan häntä Suomessa matkatavaroiden etsimisessä. Toisaalta hän taas kertoi hävittäneensä kaikki tavaransa Gambiassa: kännykkänsä, käsimatkatavaransa, kaiken.

– Se pisti silmään, että Tauskilla oli sekä meno- että paluulennolla sama untuvatakki, joka oli sentään säilynyt. Sitä hän piteli visusti sylissään koko lennon ajan! Herää vain kysymys, mitä ihmettä hän on tehnyt untuvatakilla Gambiassa…

Seiskan silminnäkijöiden mukaan Tauskilla lähti paluulennolla pahemman kerran laukalle.
Seiskan silminnäkijöiden mukaan Tauskilla lähti paluulennolla pahemman kerran laukalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Niin tai näin, silminnäkijöiden mukaan lennolla örveltänyttä iskelmälaulajaa odotti karu kotiinpaluu. Perillä Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulassa Tauskia oli nimittäin virkavalta vastassa.

– Kävelimme Tauskin perässä koneesta ulos, ja sitten näimmekin poliisit. Tämän jälkeen kuulimme, miten he kutsuivat Tauskin puhutteluun.

Kuulitteko, minkälaista keskustelua Tauski kävi virkavallan kanssa?

– Ainakin ne poliisit sanoivat Tauskille jotakin sellaista, että ”Ei tainnut tuo lentosi mennä ihan kaikkien sääntöjen mukaan” ja että ”Sinun olisi nyt parempi lähteä meidän matkaan.”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suomalainen rouva sai tarpeekseen Tauskin törkyilystä – antoi kunnon löylytyksen, iskelmätähti sai kuulla kunniansa: ”Pidä sinä nyt se suusi kiinni!”

Silminnäkijät eivät kuitenkaan varsinaisesti nähneet Tauskin poistuneen poliisien kanssa.

– Emme me sitä enää tohtineet jäädä todistamaan.

Toinen koneesta ulos astellut silminnäkijä kertoo ohittaneensa Tauskin ja poliisit.

– Jotain krokotiilinkyyneleitä se (Tauski) siinä vuodatti. Tokaisi poliiseille jotain, että on oikeasti tosi pahoillaan ja että ”Taisin olla humalassa.”