Sirpa Selänne

Sirpa Selänne julkaisi viikon koskettavimman kuvan - pääsi vanhempiensa luokse ensimmäistä kertaa yli vuoteen

Kotimaa | 18.06.2021 20:09

Sirpa Selänne, 51, julkaisi perjantaina 18.6. hurmaavan kuvan Instagram-tilillään.  Kuvassa hänen kanssaan ovat aviopuoliso Teemu, 50, sekä Veera-tytär. Kaikki hymyilevät kameralle.

Eniten Sirpaa kuitenkin vaikuttaisi riemastuttavan hänen kainalossaan olevat vanhempansa. Syyn valtavalle ilolleen Sirpa kertoo kuvatekstissään.

– VIHDOINKIN näin isän ja äidin!

Lue myös: Sirpa Selänne jakoi parhaat kasvatusvinkkinsä - Maria Veitola suitsuttaa Selänteiden hyväkäytöksisiä lapsia: "Oon monesti yökyläilyn jälkeen miettinyt teidän perhettä"

Sirpa kertoo kuvatekstissä myös, että on viimeksi nähnyt vanhempansa puolitoista vuotta sitten. 

Vaikeita vuosia

Sirpan Instagram-julkaisujen perusteella hän on joutunut vallitsevan tilanteen johdosta juhlimaan jopa oman isänsä 90-vuotissyntymäpäiviä etänä. Sirpan someseuraajat ovatkin onnesta soikeana Sirpan liikutuksen äärellä, sillä julkaisun kommenttikenttä on täyttynyt sydämistä.

Lue myös: Vau, mikä nostalginen kuva! Näin upeilta nuoret Sirpa ja Teemu Selänne näyttivät 90-luvulla: "Ette ole kyllä yhtään muuttuneet" - katso!

Tuoreimmassa julkaisussaan Sirpa leikittää veljenpoikansa poikaa ensimmäistä kertaa. Pieni miehenalku on jo vuoden ikäinen, mutta isotätinsä hän tapaa vasta nyt ensimmäisen kerran.

– Mikä onni ja autuus tavata pikkumies Jalo 1v. ekaa kertaa koskaan! Isotätinä on kiva olla, onnellinen Sirpa kirjoittaa jakamansa julkaisun saatetekstissä.

Pandemia piti rapakon takana

Instagram-julkaisujensa perusteella Selänteen perhe on viimeksi noussut koneeseen Helsinki-Vantaan lentokentältä kohti Kaliforniaa vuosi ja reilut viisi kuukautta sitten. Perhe oli ollut viettämässä joulua Suomessa vuonna 2019. Uuden vuoden vaihduttua perhe palasi kotiseuduilleen Atlantin toiselle puolelle.

Lue myös: "Juhlat saavat jatkua tänäänkin!" Teemu ja Sirpa Selänteen esikoinen täytti 25 vuotta – vanhemmat onnittelivat hurmuripoikaansa söpöjen lapsuuskuvien kanssa

Teemun Instagram-julkaisuista voikin päätellä, että muutaman vuoden takaista lomaa on vietetty Levin kauniissa maisemissa. Teemun kuvasarja Leviltä päättyy myös perin osuvaan lauseeseen.

– Ensi kertaan.

 Suomalainen NHL-legenda Teemu Selänne täytti 50 vuotta 3.7.2020.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!