Oku Luukkainen

Sinkkumarkkinoille uusi komistus! Suosikkijuontaja Oku Luukkainen liittyi Tinderiin - "En etsi parisuhdetta!"

Kotimaa | 23.07.2021 15:54

Monet naispuoliset Tinder-käyttäjät ovat viime aikoina hämmästelleet nähdessään tutun näköiset kasvot etsimässä seuraa deittisovelluksesta.

Hitmix-radiokanavan suosikkijuontaja ja dj Oku Luukkainen, 36, myöntää, että hänestä tehdyt Tinder-havainnot pitävät paikkansa. Oku on nykyään sinkku ja päätti siksi liittyä Tinderiin.

- Kyllä mä sen myönnän. Ja itse asiassa tämä on tärkeäkin asia myöntää, koska olen saanut viestejä, että joku on tehnyt mun kuvilla profiilin Tinderiin. Olen siinä vaiheessa joutunut sanomaan, että kyllä se profiili on ihan mun oma. Eli siellä ollaan, Oku sanoo naurahtaen.

Lue myös: Yllätyspommi! Oku Luukkainen saa superjulkkiksen juontoparikseen - katso kuvat kaunottaresta: "Osaan olla sopimaton"

"En etsi parisuhdetta"

Oku on ollut Tinderissä omien sanojensa mukaan nyt joitakin viikkoja. Deittisovellus on tarjonnut juontaja-dj:lle tähän asti hyviä kokemuksia.

- Jo aiemminkin olen saanut hyviä kokemuksia sieltä, sillä aikaisempi parisuhdekin lähti Tinderistä liikkeelle. Eli ei ole lainkaan pahaa sanottavaa siitä sovelluksesta.

Lue myös: Kuin kaksi marjaa! Oku Luukkainen näyttää aivan Backstreet Boysin Nick Carterilta – katso nostalgiset kuvat

Tältä Okun Tinder-profiili näyttää!

Oku Luukkainen
Oku kertoo profiilissaan avoimesti työhistoriastaan.


Yksi asia on aiheuttanut kuitenkin päänvaivaa Okulle Tinderissä palattuaan deittisovelluksen käyttäjäksi. 

- Ilmoitan profiilissani, että en etsi parisuhdetta, ja se on tehnyt tämän homman vähän haastavaksi, koska ihmiset automaattisesti ajattelevat, että Tinderistä haetaan joko parisuhdetta tai seksiseuraa. Koen, että en ole oikeastaan kummankaan perässä suoranaisesti, vaan jossain siinä välissä. Mutta jos sanon, että haen Tinderistä vain sitä, että voin tutustua uusiin tyyppeihin, niin sitä ei kovin hyvin uskota, Oku sanoo.

- Mutta se joka tapauksessa tässä on selvää, että parisuhdetta en tällä hetkellä etsi, koska erosta on kulunut vasta niin vähän aikaa. En ole sellainen tyyppi, joka hyppää suhteesta heti toiseen.

"Ero oli sopuisa"

Okun edellinen pitkä parisuhde päättyi aiemmin tänä vuonna.

- Ero oli sopuisa. Olemme jatkaneet ystävinä eteenpäin.

Musiikkirintamalla Okulle kuuluu erinomaisen hyvää. Ahkerasti keikkaileva suosikki-dj on päässyt jälleen kiertämään Suomea konserttien merkeissä pitkän koronapandemian aiheuttaman tauon jälkeen.

Esimerkiksi tänään perjantaina Oku on keikalla Raumalla ja huomenna lauantaina hänet voi nähdä Virtasalmella Radalle.com-festivaaleilla sekä Tahkon Kunkussa.

Äskettäin Oku julkaisi myös uuden kappaleen Elämäni laulut, jolla vierailee takavuosien suosikkiyhtye Neon 2. 

- Se on muuten todella hyvä biisi, kannattaa käydä kuuntelemassa! Oku huikkaa.

Lue myös: Huh, mikä topless-rantaleijona! Radiotähti Oku Luukkainen väisti burnoutin koronan ansiosta, nyt hän palaa tositoimiin "varmalla kesähitillä" - kuvat!

Kuuntele kappale alta!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!