Silikonikaunottaren vinkit miehille! EOTB-Johanna Tiri lataa suorat sanat somen kautta tulevista iskuyrityksistä: "Kyse ei oo siitä..."

Kotimaa | 15.04.2021 10:30

Ex on the Beach -sarjan Johanna Tiri julkaisi paljonpuhuvan videon Instagram-tilillään painavien saatesanojen kera. Lyhyessä videossa kiristetään korsettia tuntemattomaksi jäävän naisen yllä. Kuvatekstissään Johanna kertoo, että haluaa puhua rehellisesti seksistä.

- Oon huomannu, että mitä enemmän tuon omaa persoonaani esille somessa, sitä enemmän saan lääh puuh -viestejä tuntemattomilta. Eikä siinä mitää väärää oo, seksuaalisuus kiinnostaa, mutta haluan tällä postauksella tuoda selväksi sen faktan, että mua ei kiinnosta, tosi-tv-tähti lataa.

Katso myös: Wau, EOTB-Johanna poseeraa povi esillä seksikkäässä alusvaatekuvassa - katso!

Dominan kalastelu ei toimi

Joulukuussa uudet silikonirinnat hankkinut Johanna kertoo haluavansa tutustua ihmisiin kasvotusten. Niinpä povikaunotarta onkin turha lähestyä somen kautta.

- Vaikka mä oon domina luonteeltani, mua ei kiinnosta mitkää sessarit. Mua ei kiinnosta yhen illan jutut, eikä mua kiinnosta tutustua randomisti somen kautta vastakkaiseen sukupuoleen. Jos sä tuut mua vastaan in real life, sulla on tarkotus mun elämässä, muuten tollanen kalastelu ei toimi ei sitten pätkääkään.

Lue myös: Sofia Belórf penäsi todisteita tosi-tv-kaunottaren yhteisestä yöstä Stefan Thermanin kanssa - Johanna Tiriltä roisi julkitulo somessa: "Ainii, ei me käytetty!"

Kohuliikemies Stefan Thermaniinkin yhdistetty Johanna kertoo esimerkkinä ladanneensa eräänä iltana treffisovellus Tinderin, jotta osaisi sanoa kauanko tosi-tv-tähdellä menee, ennen kuin löytää sovelluksesta itseään miellyttävän profiilin. Neljän sadan profiilin jälkeen Johanna oli päätynyt poistamaan sovelluksen, kun vastaan ei ollut tullut ensimmäistäkään mielenkiintoista henkilöä.

- Kyse ei oo siitä, etteikö sun profiili olis hyvä, kyse on siitä, että mun on vaikee viehättyä ulkonäöllisesti. Mä en vaan osaa kattoo ihmistä ulkonäön perusteella, että haluaisinkohan mä tavata livenä. Mä luen ihmisen energiat sekunnissa, ja ne energiat kertoo mulle, haluanko mä tutustua suhun paremmin. Kun tinderiä selataa vaa ulkonäkökeskeisesti, se ei herätä mussa minkäänlaisia mielihaluja mihinkään suuntaan, minkä takia se on mulle aivan turha peli.

Lämpeää ajan kanssa

Povipommi kertoo kuullensa, että Tinder on nykyään hyvin seksipainotteinen, varsinkin kun pandemia jyllää maailmalla. Tätä tosi-tv-tähti ei ymmärrä, sillä hänellä menee omien sanojensa mukaan viikkoja lämmetä intiimiin kanssakäyntiin. 

- Siksi myös aihe domina ei oo mulle vaa hurjia seksi seikkailuja, vaan se on vahva persoonallisuuden piirre, jota oikein käytettynä voi saavuttaa paljonki elämän aikana. Domina on sitä, että tietää mitä haluaa, tietää mistä tykkää, ymmärtää kuka on ja miten toimia saavuttaakseen haluamansa, Johanna valottaa.

Katso myös: Oho, Ex on the Beach -Johanna esitteli laulutaitojaan – esitti melkoisen klassikkokappaleen!

Povikaunotar lataa mielipiteensä myös kanssaeläjien seksin tarpeesta. Hän täräyttää suoraan, ettei ymmärrä pakonomaista seksin metsästämistä. Johanna kertoo, että jokaisen tulisi pärjätä myös ilman jatkuvaa vonkaamista.

- Mua rehellisesti ällöttää ihmisten hallitseva seksintarve, niinku ihmiset ois täysin seksin ja halujensa orjia, pakko saada ja jos ei saa, tullaan hulluiksi ja tehdään mitä vain saadakseen sitä. Seksi ja sen tarve on myös suurin syy ihmisen tarpeeseen pariutua. Kun tarpeen poistaa, yhtäkkiä pärjääki itekseen paljon paremmin.

Voitti uudet rinnat

Avoimesti seksistä ja seksuaalisuudesta puhuva tosi-tv-kaunotar paljasti Seiskalle joulukuussa, kuinka rintaoperaatio oli sujunut. Johannan rintoihin lisättiin 3,6 desiä silikonia. Sen enempää täytettä ei hänen kokoisensa siron kaunottaren rintoihin olisikaan voinut tähden mukaan laittaa. 

- Ne olivat oikeastaan maksimit, mitä pystyi laittamaan. Kerran kun menee sinne leikkauspöydälle, niin en minä nyt liian pieniä lähde sieltä hakemaan. Olen kuullut näitä juttuja, että monet katuvat, kun tuli laitettua liian pienet, Johanna kertoi.

Kaunotar voitti rintaoperaation Eyes Wide Shut -bileistä alkuvuodesta. Seiskalle hän kertoi olevansa tyytyväinen lopputulokseen.

- Nämä sopivat mulle paremmin kuin nenä päähän. Onneksi voitin sen kilpailun ja kävin leikkauksessa!

Lue myös: Paljastavat kuvat! Stefan Thermanin kanssa yön viettänyt Johanna Tiri hankki maksimikoon silikonirinnat - tässä ne ovat! "Sopivat paremmin kuin nenä päähän!"

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Johanna Tiri, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!