Shokkiero ja uusi rakas? Näin Janne Tulkki reagoi suhdehuhuihin

Kotimaa | 16.04.2021 06:38

Tuorein Seiska kertoo, että iskelmätähti Janne Tulkin, 45, avopuoliso Anna Orkola, 35, on muuttanut uuteen asuntoon puolitoistavuotiaan poikansa kanssa.

Annan mukaan Janne ilmoitti yllättäen alkuvuodesta, että parin avoliitto oli ohi.

– Janne sanoi, että joko minä muutan pois heti tai sitten hän lähtee. Hän tiesi, ettei minulla olisi asuntoa ennen huhtikuuta. Onneksi sain muuttaa väliaikaisesti tuttavaperheen mökille, Anna kertoo muuttolaatikoiden keskellä.

Anna osti itselleen ja pojalleen kodin Lopen keskustasta. Hänen mukaansa poikaa säännöllisesti tapaava Janne on mahtava isä. – Hän pitää pojastamme hyvää huolta.
Anna osti itselleen ja pojalleen kodin Lopen keskustasta. Hänen mukaansa poikaa säännöllisesti tapaava Janne on mahtava isä. – Hän pitää pojastamme hyvää huolta.

Lue lisää: Janne Tulkki heitti lapsensa äidin ulos kodista! Katkeran ex-rakkaan Anna Orkolan raju erotilitys!

Seiska tavoitti Janne Tulkin aiheen tiimoilta, mutta suosikkiartisti oli haluton kommentoimaan uusia suhdehuhuja tai hänen eroaan Anna Orkolasta.

Seiskan saamien tietojen mukaan Janne on nähty työskentelemässä hämeenlinnalaisessa ruokakaupassa, ja että hänellä olisi jo uusi suhde.

Lue myös: Firma konkurssiin! Keikkalavat jättänyt Janne Tulkki sulki musiikkiyhtiönsä ovet – ex-iskelmätähti keskittyy hieromiseen

Janne ei ottanut kantaa huhuihin, mutta ei myöskään kiistänyt niitä.

– Olen lopettanut julkisen urani ja koen olevani yksityinen henkilö. En siis kommentoi elämääni.

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!