Shirly Karvinen lähti Karibialle, mihin jäi Pena-koira? Sanni paljastaa asian Instagram-tilillään!

Kotimaa | 14.04.2021 10:55

Laulaja Sanni Kurkisuon, 27, ja radiojuontaja Shirly Karvisen, 28, lämpimistä väleistä on supistu syksystä lähtien, kun Seiska paljasti parin pussailleen baarissa. Sen jälkeen kaksikko on viettänyt tiiviisti aikaa yhdessä.

Heidän välit näyttävät lähentyneen sen verran, että Shirlyn lähdettyä Selviytyjät Suomi -sarjan kuvauksiin, jäi hänen koiransa Pena ilmeisesti laulajalle hoitoon. 

Sanni julkaisi vuorokauden säilyvissä Instagram-videotarinoissaan lyhyen videon, jossa hän on lenkkeilemässä tutun näköisen karvaturrin kanssa. Videon hän jakoi sovelluksessa tiistai-iltana 13. huhtikuuta. 

Lue myös: Paparazzikuvat julki! Shirly Karvinen ja Sanni nauttivat toistensa seurasta Helsingin hienostoalueella! 

Samaisena päivänä Shirly veti viimeisen aamulähetyksensä Bassoradion aamulähetyksessä ennen kilpailuun lähtemistään.

Lue myös: Valtavasti tsemppiviestejä! Näin Shirly Karvinen kommentoi Linnanahteen podcastissa välejään Sanniin: "En nyt varsinaisesti ole salannut mitään"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)

Selviytyjät Karibialla

Shirlyn kanssa sarjassa kilpailevat monet julkisuudesta tunnetut henkilöt, ja he ottavat toisistaan mittaa Karibian auringon alla.  

Lue myös: Kuvaukset Karibialla! Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat: mukana Shirly Karvinen, Bile-Dani, Susanna Penttilä ja BB-Ella!

Osallistujiin kuuluvat muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa ja ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!