Kristian Heiskari

Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari muistelee lapsuutensa kesäperinnettä: Aina tapahtuu, kun sukulaisten kesken myllätään!

Kotimaa | 21.06.2021 07:47

Big Brother 2019 -voittaja ja Selviytyjät Suomi -tähti Kristian ”Krisu” Heiskari, 29, on päättänyt järjestää Seiskalle kesäiset grillijuhlat.

– Rakastan yli kaiken grillaamista, mutta enhän minä sitä osaa. Olen helvetin laiska kotikokki, mutta tänään pitää yrittää parhaansa, Krisu tokaisee.

Lue lisää: ”Tarjolla herrain herkkuja!” Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari antaa lihalle kyytiä – katso laiskan kotikokin grillireseptit

Sekatyömies myöntää olevansa yleensä pelkkä apukäsi keittiössä.

– Olen se pilkkoja, joka ei ymmärrä maustamisesta mitään. Hädin tuskin suolan osaan lisätä, enkä tavallisesti kokkaa kotona juuri koskaan.

Lue myös: Terassikaljoja parempi keskusteluyhteys! Selviytyjät-tähti Kristian Heiskari paljastaa yllättävät treffipaikat: Voin heittää julkkisstatuksen menemään

Kesäjuhlat perinteenä

Illan kokki muistelee lapsuudenkesiään, jolloin koko suku kokoontui yhteen.

– Olemme syntymästäni saakka grillailleet porukalla, ja perinne jatkuu edelleen. Omakotitalomme pihalla on järjestetty monet juhlat. Pennut leikkivät keskenään aikuisten jutustellessa ruuanlaiton lomassa.

– Sieltä on monet mukavat muistot, koska kyllähän siinä aina tapahtuu, kun sukulaisten kesken myllätään.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!