fbq
Kotimaa
11.06.2021 19:33
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Matti Matikainen, Atte Kajova
Marianne Kiukkonen
Selviytyjät-Marianne Kiukkonen paljastaa - olisi valmis rakkauteen: "Jos vaikka joku ihana metsien mies pyytäisi..."
Kotimaa
11.06.2021 19:33
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Matti Matikainen, Atte Kajova

Selviytyjät Suomessa upeasti toiselle sijalle yltänyt ex-poliisi Marianne Kiukkonen, 53, tunnustaa nauraen Seiskalle juhlineensa sarjan finaalijakson jälkeen aamukahdeksaan asti.

Nollaus tuli tarpeeseen, sillä maailman kovimpana pidetyn realityformaatin finaalissa Marianne loukkasi polvensa pahasti, joten toipuminen sarjan kuvausreissusta kesti kuukausia. 

Kroppa palautui entiselleen muutenkin vasta pitkän ajan päästä, mutta tästä huolimatta näyttävä nainen hehkutti kokemustaan ja kertoi Seiskalle oppineensa erämaassa paljon. Yli 30 päivän seikkailu opetti muun muassa, ettei tulevaisuutta kannata miettiä liian pitkälle.
 
- Elin erämaassa lopulta minuutti kerrallaan, koska loppua kohti siellä alkoi olla tosi raskasta, Marianne kertoi.

Lue myös: Selviytyjät-finaalijaksossa tänään: kärkikolmikon piinaava jännitys - kirjeitä ja kyyneleitä!

Valmis rakkaudelle

Selviytyjien viimeisessä jaksossa Marianne kertoi kilpakumppanilleen Joalinille toivovansa pääsevänsä vielä joskus naimisiin. Hän kertoi myös taannoin Seiskalle ottaneensa Tinderin käyttöön heti Selviytyjien kuvauksista lähdettyään. Nyt deittisovellus onkin suorastaan räjähtänyt viesteistä, joihin hän ei ole ehtinyt vastata.
 
- Olen kyllä valmis kohtaamaan elämäni rakkauden, jos vaikkapa joku ihana metsien mies pyytää kahville. Se on tämän elämän yksi juttu, että oppii rakastamaan itseään.

- Minulla on ollut sydämeni edessä ikään kuin muuri, en ole päästänyt ihmisiä kovin helposti lähelleni, Marianne kertoi tunteikkaasti.

Lue myös: Selviytyjät-tähti haaveilee häistä! Marianne Kiukkonen liittyi Tinderiin: Ajattelin, että nyt on hyvä sauma