Sirpa Selänne

Selänteet päätyivät kätilöiksi kotonaan - Sirpa avautuu poikkeuksellisesta tapahtumasta: ”Se oli mieletön kokemus!”

Kotimaa | 05.07.2021 22:42

Bermudan Kannu -tennisturnauksessa miestään kannustanut Sirpa Selänne, 51, paljasti viime elokuussa Instagramissa perheen Stella-koiran saaneen kahdeksan pentua.

Stella on muutaman vuoden ikäinen rottweiler, jonka synnytystä koko perhe oli todistamassa. Perhe pärjäsi Sirpan mukaan tilanteessa keskenään, ilman ammattilaisten apua.

- Se oli mieletön kokemus. Stella tiesi hyvin, mitä piti tehdä, vaikka synnytti ensimmäistä kertaa, Sirpa muistelee nyt, vajaa vuosi myöhemmin.

Sirpan mukaan synnytyksen jälkeinen aika pentujen kanssa oli raskasta.

- Piti valvoa yöt läpi ja huolehtia siitä, että pennuilla oli kaikki hyvin. Pystyimme onneksi vuorottelemaan valvomisessa.

Pentuja oli niin monta, että Selänteiden oli pakko luopua suurimmasta osasta niistä. Sirpa kertookin luopumisen olleen tunteikasta. 

- Oli kauheaa luopua pennuista, itkimme hirveästi. Niihin ehti kiintyä kahdeksassa viikossa. Pidimme kuitenkin kaksi pentua, toinen on tyttö ja toinen poika.

Selänteillä on nyt siis kuusi koiraa, joten koti-eläimissä riittää huolehtimista. Sirpan mukaan muun muassa koiranruokaa menee valtavasti.

- Onneksi meillä on iso piha, jossa koirat voivat ulkoilla, Sirpa iloitsee. 

Selänteiden ihastuttavia koiria pääsee ihastelemaan muun muassa Sirpan some-tilin kautta.

Lue myös: Sirpa Selänne julkaisi viikon koskettavimman kuvan - pääsi vanhempiensa luokse ensimmäistä kertaa yli vuoteen

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!