fbq
Kotimaa
08.12.2020 10:51
Teksti: Milla Leinonen ja Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Erika Vikman
Seksisokki: Erika Vikman poseeraa rinnat paljaana! Rohkeat kylpykuvat räjäyttivät somen - katso!
Kotimaa
08.12.2020 10:51
Teksti: Milla Leinonen ja Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulajakaunotar Erika Vikman, 27, jakoi kylpyhetkensä sosiaalisessa mediassa faniensa riemuksi.

Erika julkaisi maanantaina Instagram-tilillään kahden kuvan päivityksen, ja lisäsi vielä videotarinaansa vielä klippejä intiimistä pesuhetkestään.

Kuvapäivitykseensä Erika oli kirjoittanut vapaasti suomennettuna "Suosikki ilta-asuni" ja lisännyt sydämen.

Lue myös: Lähikuva pyllystä! Erika Vikmanin sexyt twerk-pikkuhousut voimaannuttavat ja sytyttävät hormonit - "Harkitsen seksuaalista suuntautumistani uudelleen"

Kylpyhetki saavutti välittömästi suuren suosion, ja muun muassa toimittaja Ina Mikkola kävi kommentoimassa kuvaa rakkaus-emojien kanssa.

- Sekooooon kuin ihana (sydänsilmä-emojeita) haluun kylpyyyyyyn! Ina kirjoitti kuvan yhteyteen.

- No tuu tänne, Erika vinkkasi.

Myös muita kommentteja sateli kuvan yhteyteen.

- Todella hyvä kuva. Tuo esiin sun kauneuden ja pehmeyden. Tosi siisti, kirjoitti eräs.

Lue lisää: Danny ja Erika Vikman erosivat: näin he ilmoittivat ratkaisustaan – lue pysäyttävät tiedotteet sanasta sanaan: "Haluamme kertoa oman versiomme"

Katso tästä kaksi kuvaa klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella sijaitsevaa nuolinäppäintä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERIKA VIKMAN (@erikavikman)

Lisäksi Instagramin tarinaosioon oli ikuistettu lemmekkäitä pesukuvia kylpyhetkestä. Videotarinassa julkaistu kuva on vielä astetta rohkeampi poseeraus kuin Erikan Instagram-kuvapäivitys, sillä tarinan otoksessa näkyy, että entinen tangokuningatar on tosiaankin täysin rinnat paljaana.

Hänen povensa on kuvattu sivusta päin.

- Kiireinen maanantai, kuten näet, Erika kirjoitti rohkean kuvan päälle.

 

Erika kuvasi videotarinaansa myös kylpeviä jalkojaan.

Erika mukana Frederikin omaelämäkerrassa

Laulaja Frederikistä, 75, julkaistiin lokakuussa elämäkerta. Frederikin eli Ilkka Sysimetsän ja toimittaja Tommi Pietarisen yhdessä kirjoittama Harva meistä on Frederik (Otava, 2020) käy läpi Frederikin elämää lapsuudesta aina tähän vuoteen saakka.

Kirja loppui erikoisesti kohtaukseen, joka tapahtui Frederikin kertoman mukaan tämän vuoden kesällä, tarkemmin heinäkuun alussa. Tuolloin helsinkiläinen Teatteri-ravintola juhli 20-vuotista taivaltaan ja juhliin oli kutsuttu runsaasti julkisuuden henkilöitä. Kirjan mukaan ravintola ei kuitenkaan ollut koronapandemian takia läheskään täynnä, mutta silti juhlat olivat Frederikin mukaan kosteat.

Lue myös: Ei voi olla totta! Miamissa lomaillut Frederik iski silmänsä tenniksen amerikkalaiseen supertähteen Serena Williamsiin: ”Ihana, isopyllyinen nainen!”

Elämäkerran mukaan Frederik päätyi ravintolan VIP-tiloissa samaan pöytään räppäri Sini Sabotagen ja tämän miesystävän kanssa. Lisäksi pöydässä istui Frederikin mukaan "upea nuori kaunotar", josta laulajalegenda ei omien sanojensa mukaan saanut silmiään irti. Kyseinen nainen oli ex-tangokuningatar, tuolloin vielä Dannyn, 78, kanssa seurustellut hittilaulaja Erika Vikman, 27.

Frederikin mukaan hän itse pysyi irti viinasta, mutta seurueen muut jäsenet joivat juomia iloiseen tahtiin.

Lue myös: Tyrmäävät bikinikuvat! Frederik, 74, iski silmänsä 21-vuotiaaseen missikaunottareen – ”Ikä on vain numero!”

"Ei sinun kannata Reetu lähteä enää kotiin"

Illan päätteeksi Reetua pyydettiin jatkoille Sini Sabotagen luo. Laulajalegenda ei nähnyt syytä kieltäytyä kutsusta ja "viehättävästä seurasta".

- Seurustelua jatkui parisen tuntia, mutta ennen pitkää yksi jos toinenkin meistä alkoi haukotella, ja isäntäpari vetäytyi yöpuulle makuuhuoneeseen, Frederik kertoo kirjassa.

Kirjan mukaan Sini Sabotage jätti makuuhuoneen oven auki, ja Erika ja Reetu jäivät kahdestaan olohuoneeseen.

- Panin merkille, että Sini jätti makuuhuoneen oven auki kuin tahtoen varjella seuraani jäänyttä kaunotarta mahdollisilta lähentely-yrityksiltä. Huippumallin mitat täyttävä yövieras ei tuntunut pelkäävän minua.

- Ei sinun kannata Reetu lähteä enää kotiin ajamaan. Jäät tänne yöksi minun viereeni nukkumaan, Frederik kertoo kirjassaan Erika Vikmanin sanoneen.

Lue myös: Syntinen seksipommi! Erika Vikman poseeraa erotiikkaa tihkuvassa asussa - kuvat!

"Mieleeni vyöryi eroottisia kuvia"

Reetun mukaan Erika kaivoi huoneiston komerosta esiin uimapatjan, jossa kaksi ihmistä mahtuisi nukkumaan. 

- Sitten hän alkoi polkea siihen tomerasti ilmaa. Minä istuin rauhallisesti sohvalla. Kun patja oli saavuttanut muhkeat muotonsa, kellistyimme sen päälle vierekkäin. Muhkeiksi havaitsin myös seuralaiseni muodot, kun hän kumartui levittämään yllemme peiton.

- Olin onneni kukkuloilla, enkä ollut uskoa silmiäni, joten suljin ne. Mieleeni vyöryi eroottisia kuvia, aistimuksia ja tunteita, Reetu kertoo kirjassa.

Lue myös: Tangokuningatar rinnat paljaana! Erika Vikman yllättää rohkeilla topless-kuvilla ja -videolla: poseeraa estottomasti hellelomallaan - katso!

Kaksikko nukahti patjalle ja päivän ehdittyä jo pitkälle Frederik heräsi. Laulajalegendan mukaan hänen ja Erikan välillä ei tapahtunut mitään koskettelua.

- Se oli vain kaunista unta, ajattelin pettyneenä, mutta sitten tunsin toisen kehon lämmön, ja kohottautuessani peiton alta hahmottui kurvikas nainen, jonka rauhallinen hengitys palautti mieleeni yön tapahtumat. Se oli kuin olikin totta, vieressäni makasi suomalainen Milon Venus, upea tangokuningattaremme Erika Vikman, johon en ollut tohtinut yöllä koskea. Sen periaatteen olen nimittäin oppinut, ettei varattuihin naisiin sekaannuta, vaikka heitä olisi roppakaupalla tarjolla – esimerkiksi keikkapaikalla.

Erika ja Danny ilmoittivat erostaan syyskuun alussa yhdessä tuumin sosiaalisen median ja verkkosivujensa välityksellä.

Lue myös: Viettelevä kapinallinen! Erika Vikman kannustaa paheisiin: ”Hyvin käyttäytyvät naiset eivät jää historiankirjoihin”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »