Elina Tervo ja Jessica Ruokola

Seksikkyysmittari vilkkuu punaisena! Suomalaispovipommit Elina Tervo ja Jessica Ruokola ovat Barcelonan kuumimmat kämppikset: Miehiltä pääsy kielletty!

Kotimaa | 31.07.2021 14:03

Rovaniemeläislähtöinen elämäntapaseikkailija ja mallikaunotar Elina Tervo, 34, ehti viettää lähes vuoden Etelä- ja Väli-Amerikassa, mutta on nyt palannut Eurooppaan. Heinäkuun alusta hän on hengaillut Barcelonassa missikollegansa ja hyvän ystävänsä Jessica Ruokolan, 31, luona.

– Palaan varmaan syksyllä Latinalaiseen Amerikkaan, mutta nyt on olla hyvä täällä. Halusin tulla hetkeksi lähemmäs perhettäni ja opiskella espanjaa, Elina kertoo.

– Meillä on kyllä ollut Jessican kanssa huippuhauskaa Barcelonassa!

Lue myös: Historiallisen seksikkäät kuvat julki! Näillä päätähuimaavilla poseerauksilla Elina Tervo hurmaa maailmankuulussa miestenlehdessä – tulikuumat Maxim-kuvaussessiot Kaliforniassa!

Barcelonasta ei löydy sellaista terassia, jolla Jessicaa ja Elinaa ei tultaisi iskemään. – Haluamme nauttia sangriastamme rauhassa!
Barcelonasta ei löydy sellaista terassia, jolla Jessicaa ja Elinaa ei tultaisi iskemään. – Haluamme nauttia sangriastamme rauhassa!

Vanhan kaupungin Ciutat Vellan sydämessä asuvia kaunottaria uskaltaa tituleerata koko kaupungin kuumimmiksi kämppiksiksi. Ovathan molemmat poseeranneet maailmankuuluissa miestenlehdissä, Jessica Playboyssa ja Elina Maximessa.

Lue myös: Playboy-tähti Jessica Ruokolan sänkykuvista ei aistikkuutta puutu: mitäs turhia vaatteista - katso kuvat!

Iskijöitä riittää

Näyttävät suomalaisnaiset on noteerattu naapurustossa. Itse asiassa koko Barcelonasta ei löydy sellaista tapasbaaria, jonka terassilla Elinaa ja Jessicaa ei tultaisi iskemään.

– Monenlaisia yrittäjiä riittää, mutta ohjaamme heidät kohteliaasti omiin pöytiinsä. Haluamme hyödyntää keskinäisen laatuaikamme, kurvikaunottaret perustelevat.

– Olisihan niitä miehiä jonoksi asti, muttemme päästä ketään asunnollemme. Sinne on miehiltä pääsy kielletty!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Elinan ja Jessican albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!