fbq
TIS-Joanna

Seksi tv:ssä aiheutti törkyviestien tulvan: TIS-Joanna joutui sulkemaan kommenttikenttänsä - "Tulee pankokommentteja"

Temptation Island Suomessa mukana oleva Joanna joutui rajun nettivihan kohteeksi.

Kohuohjelmassa sinkkuna mukana oleva Joanna päätyi kuvauksissa harrastamaan seksiä varatun Henkan kanssa. Kaksikon lemmenleikit ovat aiheuttaneet kommenttitulvan Joannalle, joka haluaisi keskittyä etenkin Tiktok-kanavansa sisältöjen luomiseen, mutta kommenttien takia siitä on tullut lähes mahdotonta.

- Haluan panostaa Tiktokiin, mutta nyt se on vaikeaa, koska en voi pitää kommentointia auki ollenkaan. Tulee niin paljon kommentteja koko ajan. Testasin avata kommentoinnin tunniksi. Sinne tulee Temppareista panokommentteja ja muuta, mitä en halua ihmisten näkevän kommenteista, Joanna kertoi TIS-Iltarovion haastattelussa.

Temptation Island -Joanna paljastaa Henkan erikoisen käytöksen – salaisia hetkiä kameroilta piilossa: ”Kameroille esitetään, ettei olla puhuttu mitään”

Iltaroviota juontava, itsekin kohuohjelmassa viime kaudella mukana ollut Jonna Paakkinen harrasti seksiä sinkku-Tinon kanssa omalla kaudellaan. Sen jälkeen hän sai törkyviestejä, mutta Tino ei saanut minkäänlaista kritiikkiä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- En ymmärrä, miksi Tino ei saanut mitään mutta Joanna saa, Jonna hämmästeli viitaten siihen, että Joannan tavoin myös Tino oli ohjelmassa sinkkuna viettelemässä varattuja.

Joannan mielestä tällaisissa tilanteissa nainen ei voi voittaa.

- Olen puhunutkin siitä, että naiset saavat enemmän vihaa. Jos siitä puhuu liikaa, niin siitäkin tulee vihaa. Olen kokenut, ettei kannata hirveästi puhua kaikesta.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin. TIS-Iltarovio Seiska.fi:ssä ja Seiskan YouTube-kanavalla perjantaisin.