Seiskan horoskooppi 8.-14.4.2021

Kotimaa | 08.04.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Tilanteesi alkaa selkiintyä, joten voit huokaista helpotuksesta. Saat jälleen kokea romantiikkaa sen kaikissa olomuodoissa, joten nauti.
Työ: Vaihtelevuus on päivän sana, jos sait viime jaksolla huilattua ja kerättyä voimia. Nautit monipuolisista tehtävistä, ja saat paljon aikaiseksi.
Raha: Selkeys hallitsee tätä jaksoa, eli mikä tahansa onkaan suuntasi ja vauhtisi, sinun ei tarvitse pelätä sen muuttumista.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Romantiikan nälkäsi on kyltymätön, ja pystyt nauttimaan rakkaasi sinulle järjestämistä yllätyksistä täysin palkein. 
Työ: Mars on edelleen merkissäsi, jolloin materiaaliset asiat saattavat mennä henkisten edelle. Pidä mielesi ja tavoitteesi kirkkaina.
Raha: Sekavuus aiheuttaa edelleen harmaita hiuksia. Joudut vastoin tahtoasi ratkomaan asioita, joihin et ole itse vaikuttanut.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Uusikuu on pienen muutoksen aikaa, jolloin joudut ottamaan kantaa asioihin, joita tähän mennessä olet pitänyt sisälläsi. Ole varovainen sanomisissasi.
Työ: Jakso on puurtamista sen ikävämmissä merkityksissä. Joudut vastaanottamaan kuraa vähän joka puolelta, mikä syö jaksamistasi.
Raha: Hieman seesteisempi jakso vaihteeksi. Et kylve rahassa, mutta pystyt selviytymään velvoitteistasi kivuttomasti.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Herkästi ympäristöään aistiva Rapu saa tällä jaksolla vastaanottaa rakkautta hieman yllättävästäkin suunnasta. Kaikki rakkaus ei ole eroottista, siinä se ero.
Työ: Kärsivällisyytesi palkitaan, sillä tilanteesi alkaa selkiintyä ja pääset jälleen toteuttamaan suunnitelmiasi niin kuin toivot.
Raha: Valuutta-asiasi soljuvat kuin keväinen puro, hieman töksähdellen mutta varmasti. Tilanteesi ei ole niin paha kuin ensisilmäyksellä luulisi.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Olet oman onnesi seppä, vai kuvitteletko jotain muuta? Älä tässä tapauksessa luota vieraan apuun, sillä se saattaa viedä aivan hakoteille.
Työ: Ahkeruus palkitaan, ja saat ansaittua kiitosta loppuun viedystä projektista. Vedä henkeä ennen kuin aloitat uuden, jos vain mahdollista.
Raha: Pystyt laittamaan hieman pahan päivän varalle, sillä jakso ei tuo mitään negaa niskaan. Voisit kokeilla jotain pientä rahapeliä.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Lemmenelämäsi on vilkasta, saat rauhoittaa mielesi ja kasata energiasi ”sille oikealle”. Koet monia onnenhetkiä, joten ota vastaan mitä tulee.
Työ: Hyviä yrityksiä ei aina seuraa onnistuminen, mutta tällä jaksolla niin käy. Voit olla huoletta ja nauttia saavutuksistasi, sillä eihän se ihan jokapäiväistä ole.
Raha: Yritä saada tolkku raha-asioihisi, sillä sinulla on menossa hieman puurot ja vellit sekaisin.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Olet innoissasi kaikesta uudesta, mitä tämä kevät tuo ja on tuonut rakkauselämääsi. Rauhoitu hieman, sillä kaikki kumppanit eivät innostu liiasta hössötyksestä.
Työ: Jos et viime viikolla saanut levättyä, nyt on viimeistään niin tehtävä. Olet jo pitkään ollut jaksamisesi rajoilla, etkö sitä itse huomaa?
Raha: Vielä on sinniteltävä eikä päästää raha-asioita repsahtamaan. Kun teet jonkin hankinnan, mieti kahdesti, tarvitsetko sitä.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Vakisuhteissa elävät ovat päässeet hankalan vaiheen yli, mutta nyt on valitettavasti sinkkuskorppareiden vuoro. Älä haikaile sellaista mitä ei ole.
Työ: Uudet kuviot antavat voimaa. Jos tiedät jonkin uuden olevan tulossa vasta kotvan päästä, laita nykyiset kuviosi jäihin.
Raha: Vieläkin valuuttavarantosi on aivan kiitettävällä tasolla, joten suuria haasteita ei ole näköpiirissä.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Joudut antamaan enemmän kuin saamaan, mutta olethan siihen jo tottunutkin. Lemmenelämäsi alkaa palata uomiinsa, ja saat kokea monta ilonhetkeä.
Työ: Työsi on hieman puurtamista, sillä haluaisit muutokset voimaan heti. Kaikilla ei kurssin kääntäminen käy yhtä helposti kuin sinulla.
Raha: Raha tulee rahan luo, on vanha sanonta, jolla kylläkin viitataan ökyrikkaisiin, mutta nyt saat kokea tuon, vaikket kroisos olisikaan.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Viihdytkö viihteellä? Varo, ettei mopo karkaa käsistä. Ota kumppanisi mukaan, sillä hän haluaa viihtyä sinun kanssasi. Tehkää se yhdessä.
Työ: Melko keskinkertainen jakso on luvassa. Selviydyt velvollisuuksista, mutta ei sinusta työn sankariksi nyt ole. Mietipä, pitäisikö ollakaan.
Raha: Pienet onnistumiset mahdollistavat sijoittaa hiljalleen suurenevasti. Ole valpas, sillä vaara vaanii vauhtisokeudessa.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Menosi on letkeää, ja saat nauttia monista lemmentäyteisistä illoista ja öistä. Pidä hauskaa, mutta myös jalat maassa.
Työ: Tauko on silloin tällöin paikallaan, toivottavasti pystyt/pystyit hieman lomailemaan välillä, sillä silloin uusiutuu myös henkisesti. 
Raha: Tilanteesi on varsin vakaa, etkä joudu uhraamaan kohtuuttomasti energiaa siihen. Pidä kuitenkin silmäsi auki, sillä jokin mukava tilaisuus voi muuten mennä ohi.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Keskitä energiasi luovaan toimintaan, sillä tällä jaksolla olet elementissäsi. Enkä tarkoita yksin rakkauselämääsi, vaan myös perhe- ja ystävyyssuhteitasi.
Työ: Planeetat sekoittavat kuviosi, sillä merkissäsi ovat Venus ja Merkurius sekä vielä näyttäisi Neptunuskin änkevän sekaan. Ole siis varovainen kaikessa tekemisessäsi.
Raha: Pankkitilisi saldo on tasapainossa, mikä antaa mukavasti selkänojaa tuleville hankinoillesi.

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!