Seiskan horoskooppi 6.-12.5.2021

Kotimaa | 06.05.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Panosta romanttisen rakkauden lisäksi myös lähimmäisen rakkauteen. Missä perheesi ja ystäväsi ovat?
Työ: Olisi hyvä vähän keskittyä. Sinulta odotetaan paljon, ja valitettavasti myös häiriötekijöitä ja muutoksia on edessä.
Raha: Ei ole huolia, voit ihan hyvin vielä kiristää hieman taloutta oman mittakaavasi mukaan. Isoja lisätuloja ei ole edessä.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Tietysti on hyvä muistaa äitiäkin, mutta katso silti yleisesti tällä jaksolla itseesi. Olet ehkä unohtanut omat tarpeesi?
Työ: Härkien välinpitämätön puoli on tapissaan, kuten kaikki härkämäisyydet. Varsinkin synttärisankareita varoittaisin olemaan tarkkana askareissaan.
Raha: Nyt härän on hyvä tehdä suunnitelmia ja laskea, minkä varaan voisi rakentaa. Onhan härän oma kausikin.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Toukokuussa ollaan jo, mutta ehkä vielä ei ole kaksosromantiikan aika. Maksat vielä hetken menneitä rakkausasioitasi.
Työ: On hyvä jakso kasvattamiselle ja uuden luomiselle. Jos on vaikka puutarhaprojekti tai uuden opiskelu on mielessä, aloita sellaiset nyt.
Raha: Älä liihottele enää menneillä rahoillasi, ota rohkea katsaus maan suuntaan ja laskeudu alas. Ei ole vielä myöhäistä.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Olet saanut kenties ikävää palautetta, mutta älä herran tähden möksähdä, vaikka jakso marttyyriyteen houkuttaakin. Pura pulmatilanne puhumalla.
Työ: Varsin jakson loppu eli alkava viikko tarjoaa hyviä mahdollisuuksia tulla ulos kuorestasi ja vaihtaa ideoita muiden kanssa. Et kadu.
Raha: Ekonomisesti päivät ovat oleva tuloksellisia. Sinussa on syvällisyyttä ja herkkyyttä aistia, mitä nyt taloudessa tapahtuu.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Huoli pois, et sinä ilman lempeä jää. Tehty suuri ratkaisu oli varmaan tarpeen, ja nyt jätä se jo taaksesi.
Työ: Kunhan luotat jälleen itseesi, alkaa tulosta syntyä. Mutta varo: ilman itseluottamustasi työviikko voi olla raskas.
Raha: Tili on lähellä nollaa, eikä ihme, koska olet leijona ja takana on juhlia. Luvassa ei ole viikkoon lisärahoitusta, ole siis säästäväinen.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Edessä on viikon mittaan valitettavasti kritiikkiä läheltäsi. Läheltä tulleena se aina sattuu, mutta älä vaivu itsellesi tyypilliseen ylianalyysiin. Reippaasti eteenpäin!
Työ: Varo tekemästä mitään liikaa. itseään auttava neitsyt saa vetoapua myös tähdistä.
Raha: Taipumuksesi tarkkuuteen on palkinnut. Voit jatkaa: mieti, missä saamasi hyvä tuottaa eniten. Muista myös mielihyvän olevan tuottoa.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Jälleen kerran pelkäät menettäväsi joko yhteyden tai suorastaan rakkauden. Sellaista huolta on siis luvassa, mutta onneksi se näyttäisi tarpeettomalta. Ole rohkea.
Työ: Käytä kaikki monipuoliset taitosi muiden auttamiseen. Ylipäätään tämä jakso on hyvä yhteistyölle, ja varsinkin vaakana onnistut.
Raha: Voit huokaista helpotusta ja elää hetkessä. Tuhlailua se ei tarkoita, vaan jakson aikaikkuna rajoittuu vaaoilla lähipäiviin.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Ympärilläsi ei ole pelkästään niitä ajatuksia, joita läheiset sinulle valitsevat itsestään paljastaa. Katso rauhassa muiden peli. Mitä he oikeasti sinusta haluavat?
Työ: Valjasta töissä energiasi oikein. Huomaat muidenkin ryhtyvän yhteistyöhön, älä pilaa sitä, vaan mene avoimena mukaan.
Raha: Jostakin näyttäisi pelmahtavan helpotusta raha-asioihisi. Oliko jokin tärkeä hankinta tekemättä? Tutki nyt alennusmyynnit.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Aikuistu. Muuta en osaa sanoa. Viikko näyttää sikäli pahalta, että haluaisit taas lähteä jokaisen ohikulkijan matkaan.
Työ: Myös töissä on hyvä kantaa vastuuta omista ajatuksistaan. Edessä on hanke, jossa vaaditaan epäitsekkyyttä.
Raha: Fortuna paikkaa sen, minkä järki sanoo olevan mennyttä. Jakso näyttää rahan kannalta onnekkaalta. pidä silmät auki mahdollisuuksien varalta.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Kannattaa koettaa hyväksyä läheisesi nyt sellaisinaan. Muut ovat tällä viikolla sinua arempia, ja saatat kylvää siksi haavoja haluamattasi.
Työ: Panosta töissäsi niihin hetkiin, joissa voit antaa ja saada vastavuoroisesti. Yksin tehtävät hommat ovat nyt raskaampia.
Raha: Persoutesi statuksen hankkimiseen toimii nyt . Tee kauppoja. Sekä myynti että ostaminen ovat kauriille suotuisia.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Katso varsinkin ystäviesi perään. Joku läheisesi, jolla ei ole romanttisia pyrkimyksiä, tahtoo sinulta jotain. Ei ole syytä olla auttamatta.
Työ: Viikolla askareet niin ansioissa kuin muissakin puuhissa etenevät kyllä, mutta tutki, olisiko ympräillä sinuakin hyödyttäviä muita ihmisiä.
Raha: Voit paistatella taas hankkimillasi ansioilla. Muistutan, että ansio voi olla jo sijoitettuakin rahaa.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Jakso lupaa hyvää kalojen romanttiselle elämälle, ja kaiken lisäksi olet jo ollut sitä vaillakin. Edessä pitäisi olla lämmin viikko.
Työ: Neuvoisin panostamaan nyt itse tekemiseen. Saatat muuten sotkeutua, jos yrität hypätä jokaiseen yhteistyöverkostoon mukaan.
Raha: Jakson hallitseva tunnelma on viima kukkarossa. Jos säästöjä ei ole, on syytä heti suitsia menopuolta!

Teksti:Sievi Sulervo
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!